- 3 Temmuz 2012
- 139.864
- 88.152
- 5.338
tartışmasız en rezil taraftar grubu bizde.adam gelmiş işte ne diye çullanırsınız üstüne onu bırak kavga nedir yahu.
(alıntılanan yer editlendi)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tartışmasız en rezil taraftar grubu bizde.adam gelmiş işte ne diye çullanırsınız üstüne onu bırak kavga nedir yahu.
Izet Hajrovic'i karşılamak için hava limanına giden taraftarın kafasını yaşamak istiyorum ya, sadece 1 günlüğüne. Zamanında Jo ve Santos'u karşılamak için hava limanını yıkıyorlardı, neyse ki artık 15-20 kişiler, buna da şükür.
Aha o soldaki ak sacli adam kim ya? Ben Rize macindayken bir kac dakika bagirmadigim icin üstüme zipliyordu neredeyse.
yüzbinlerce kişilik bir oluşumdan bir iki öküze bakarak genelleme yapılması barzoluktan bile öte birşeydir
Yok daha neler..gercekten kavga mi var?
kaslı kuş seni
Aynen . Sanki bana Türk yapmak için yapılan oyunlardan biri gibi geldi![]()
Aslında bu karşılama konusunda ben kararsız kalıyorum. Bir taraftan diyorum ki, nasıl çoşkulu büyük bir klübe geldiğine hissetmesinin ne kötülüğü olabilir, kendisinden beklentilerin olduğunu anlamış olur diyorum diğer taraftan da daha gelmeden bi tarafını kaldırırmıyız diye korkuyorum. Ve coğu zaman hoş olmayan görüntüler çıkıyor
Galiba en mantıklısı, messi gelse bile isim farketmeksizin, klüp yöneticilerinin görevlendirdiği Galatasaraylı görevli arkadaşlar tarafından gidip karşılanması.
evet. ya türk status ile oynarsa güzel cok hos transfer diyecegem, ama yabanciysa cok gereksiz mal bir transfer bence.
ya lincoln'a tüm stad gitti![]()