Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Izet Hajrovic'i karşılamak için hava limanına giden taraftarın kafasını yaşamak istiyorum ya, sadece 1 günlüğüne. Zamanında Jo ve Santos'u karşılamak için hava limanını yıkıyorlardı, neyse ki artık 15-20 kişiler, buna da şükür.

ya lincoln'a tüm stad gitti :)

drogba sneijder gibi adamları havaalanında karşılamayı bir nebze anlıyorum da hajroviç gibi daha kimsenin adam akıllı tanımadığı isimlere bu merasim nedir?sanki hiç futbolcu görmemiş gibi.kaldı ki o karşılamaya giden tayfadan kaçı hajroviçi tanıyor kaçı grasshopper'ın maçlarını takip edip bu kadar sevdalandı ayrı bir muamma.ilginç gerçekten.

Aslında bu karşılama konusunda ben kararsız kalıyorum. Bir taraftan diyorum ki, nasıl çoşkulu büyük bir klübe geldiğine hissetmesinin ne kötülüğü olabilir, kendisinden beklentilerin olduğunu anlamış olur diyorum diğer taraftan da daha gelmeden bi tarafını kaldırırmıyız diye korkuyorum. Ve coğu zaman hoş olmayan görüntüler çıkıyor :(

Galiba en mantıklısı, messi gelse bile isim farketmeksizin, klüp yöneticilerinin görevlendirdiği Galatasaraylı görevli arkadaşlar tarafından gidip karşılanması.

Ya adam hayatında böyle bir şey görmüş müdür ki acaba. Daha 21-22 yaşında genç bir adam bu, Grasshoppers gibi vasat bir Avrupa takımından CL takımı Galatasaray'a geliyor ve böyle bir sevgi seliyle karşılaşıyor. Ben olsam kendimi Maradona zannederdim, bu ilgi karşısında. İnşallah karakteri düzgün bir çocuktur ve çok katkılar sağlar bize.

Rakip takim ceza sahamiza giriyo korner kullaniyo layyy layy lay saldir galatasaray, yanimda ki adamlara diyorum islik diye takan yok cok degisik bi olusum

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim anlamadığım uA ile ilişkisi sadece feysbuk sayfasını beğenmekten ibaret olanların neden bu kadar oluşumu savunduğu..

ultraslan dünyanın en iyi taraftar oluşumlarından biridir benim için. abartmayın bukadar her halta muhalefet olacaz diye, barzoluğun ultraslanla ilgisi yok ülkemizin genel sorunu metrekare başına 1 barzo düşüyo zaten bu ülkede. şikecilerin futbolcu karşılamalarını izlemiyorsunuz herhalde

yorumlara bakıyorum bır porto shaktar olalım dıyorlar gencler alıyoruz hayır hazır oyuncu alalım dıyorlar...turk oyuncular alıyoruz sabrıyı hakanı kesemez dıyorlar aynı adamlar fbjk alsa yonetım basarısız bunları bıle alamıyorlar derler ... yazıkkı taraftar olarak ne ıstediğimizi bizde bılmıyoruz...

Cidden şuanda Hajrovic'in ne verip ne vermeyeceğini düşünmüyorumda yerli mi yabancı mı ona göre transfere puan verecem..

Başkanın hiç bu konu hakkında bişey söylememesi garibime gitti,kötüyü düşünmek istemiyorum ama yani Farfan'ı bile koparıp alacak güçteyken Hajrovic'i yabancı olarak almak neyin kafasıdır bilemedim..

İnşallah yerli statüsü alır yoksa Tff ile aramızda yeni bir kaos başlar..

serbest vuruslarda ;

Selcuk , Sneijder , Hajrovic , Drogba , Burak , Hamit

eskiden birtane frikikcimiz yoktu .. topun gerisine sabri vardi

, Ardayi cagresizlikten frikikci yaptik .. hey gidi günler hey

ultraslan dediğim gibi en barzo oluşumdur.

Her türlü eleştirebiliriz.

Hatta aşağılayabiliriz, yerden yere vurabiliriz.

Ama asla şikecilerin kullandıgı ultravesti lafını kullanmamalıyız.

Bu bizim içimizde olan bir sorundur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt