Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
izzet bruma da bu yıl türkiye kupasında oynarlar çok mühim değil. zaten bu yapıda nani gibi adamı alıp tribünde oturtmanın ne anlamı var.böyle gençleri gelecek adına alalım tribünde otursalar da önemli değil kupada şans bulurlar ve avrupa kupasında. bu arada bu olayı her tartıştığımızda tüpkafanın 7 ceddine küfür edesim geliyor.

şu anda hajrovicin gelme görüntülerini izledim utandım resmen hajrovic diye tezahüratlar felan katarda olmuyor lan bunlar rezil bir durum

erkan zengin gelse aglayacagam...hajrovic...erkan zengin...alex telles........aklima adnan polat adnan sezgin donemleri geliyor :'(

sneijder geldiğinden beri 1 veya 2 kere kullandı garibim serbest vuruşu. sıra gelmiyoki sanırım boy sırasına göre kullanılıyo

Bi izleyelim bakalim Hajrovic'i. Kötü bir futbolcu olsa Mancini neden kabul etsin ki?

Isvicre'de gözde bir futbolcu 1-2 senedir, etkili de bir futbolcu. Hizli, güclü.

Cok da pahali olacagini sanmiyorum. 3 Mil diyorlar, 800 de kendisine.

Hayirlisi olsun. Umarim cok katki saglar

uA'nın suçu yok diyorsunuzda geliş saatini resmi twitter ve facebook hesabından yayınlayıp milleti galyana getiriyorlar

Su yabanci siniri artik düz 10 olmali. 10 yabanci tüm kadroda olsun ve istedigimiz gibi oynatalim.

Ünal Aysal haftasonuna kadar hergün bir isimle sayfalarınız süslencek dedi...

İlk 2 gün bu 2 yabancı ile uğraşacaksınız dedi...

duyduguma gore kralex geliyormus havaalanını dügüne cevirmeli. varsa tanıdık davul zurnacı havaalanına goturup halaylar cekmeliyiz.saat 21.30da halay başı olarak ntvspordan beni izleyebilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt