Melih Paşalı
Sarı Üye
- 2 Ocak 2014
- 182
- 0
- 586
ciddi olamazsın ironi yapıyorsun değil mi
ya aklı sıra şaka yapıyor ya da çok içmiş :wink::wink:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Su yabanci siniri artik düz 10 olmali. 10 yabanci tüm kadroda olsun ve istedigimiz gibi oynatalim.
Su yabanci siniri artik düz 10 olmali. 10 yabanci tüm kadroda olsun ve istedigimiz gibi oynatalim.
duyduguma gore kralex geliyormus havaalanını dügüne cevirmeli. varsa tanıdık davul zurnacı havaalanına goturup halaylar cekmeliyiz.saat 21.30da halay başı olarak ntvspordan beni izleyebilirsiniz
Hajroviç'i omuzlara alan sen misin
Hajroviç'i omuzlara alan sen misin
Alex Telles' e gercekten cok seviniyorum ama. Cok saglam bir yetenek kaptigimizi düsünüyorum.
Bruma, Alex, Hajrovic gibi baya süratli oyunculara sahibiz.
Ah bide Bruma Reis yavas yavas agirligini koymaya baslasa.
uA Hell'in twitter sayfasına göre Alex Telles 21:30'da Atatürk Havalimanına geliyormuş . Ve karşılama yapmak için toplanmaya başlayacaklarmış saat 21:00'de . Allah belanızı versin be sizin .
Ne Selçuk'a ne Sneijder'e bırakmıyor. Burak bile vuruyor. Halbuki Sneijder gibi Selçuk gibi adamlar var takımda.
uA Hell'in twitter sayfasına göre Alex Telles 21:30'da Atatürk Havalimanına geliyormuş . Ve karşılama yapmak için toplanmaya başlayacaklarmış saat 21:00'de . Allah belanızı versin be sizin .