Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kasımpaşa yerine biz ilgilenseydik çemkirirdin sabah akşam

Veysel'le Tarık'ın durumu farklı, Veysel bize düzgünce geldi söyledi diyor. Sonra arkasından başka oyuncu yetişsin diye kadro dışı bıraktık diyor. Sonları aynı olmuş işte, bir de ahlak dersi verme bari.

Bende bunu anlamıyorum itin köpegin lafıyla iş yapıyrz hadi bonserviskeri olsa eyw dicem baskanada git attır imzayı kim ne derse desin normal bişeyi biz niye yapmıyalım

Kadro nasıl şekillendi son transferlere göre?

CL ve Türkiye Köy Ligi kadrosu yapabilir mi birisi?

Veysel tarık ishak salih al bunları ocak ayında yan ab statüsü gelmesinde göriyim

Hoscan gibi adamlara inat hülle yoluyla alacaksin ikisinide.anlasacaksin bir kulüple onlar alacak 1ay sonra onlardan alican

Biz yabancı sınırı olmasa Drogba-Sneijder-Muslera gibi daha 3-4 üst düzey oyuncu daha alırız, avrupa'da 1-2 senede kupa kazanırız. Ama istemiyolar murat işte, önümüzü kesmek amaç bu.

Aynen öyle hocam. Sürekli bu yabanci siniri yüzünden transfer listemizin kalitesi 100 kat geriliyor.

Mesela John Terry'lerden Serdar Aziz'lere iniyoruz.

Müthis bir sag bek yerine Salih Dursun'u istiyoruz

Kac sene sol bek alamadik. (Simdi geldi ama oynatabilecekmiyiz?

Kanat oyuncumuz yok Menez gibi.

--------------Muslera--------------

Sabri------Semih------Zan-----Telles

----------Melo-------Selçuk--------

Hajrovic-------Sneijder--------Bruma

---------------Drogba----------------

Kadroya Sabri'yle Zan'ı yazdım yine de 7 yabancı oldu.

Maalesef Hajrovıc konusunda biraz hayal kırıklığına uğradım ben eğer gerçekten Hakan Ve Hajrovıc arasında tercıh yapılmışsa bu daha da kötü..

Aynen öyle hocam. Sürekli bu yabanci siniri yüzünden transfer listemizin kalitesi 100 kat geriliyor.

Mesela John Terry'lerden Serdar Aziz'lere iniyoruz.

Müthis bir sag bek yerine Salih Dursun'u istiyoruz

Kac sene sol bek alamadik. (Simdi geldi ama oynatabilecekmiyiz?

Kanat oyuncumuz yok Menez gibi.

iyi tespitler murhan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt