Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yen transfer haberi yok.ben filme geçtim.Premier Hd'de sağlam bir savaş filmi var.

liginin genç ve kaliteli isimlerinden . ilk 4 e girer istatiksel açıdan liginide . bi nevi shaqiri arıyo yönetim ben umutluyum

İsviçre ligi gibi kalitesi ortada olan bir ligde ilk 4'e girmesi ne ifade eder sanki kaç tane takım var zaten ki anlaşılan o istatiktende emin değilsin çok manasız bir transfer gibi gözüküyor ne büyük bir potansiyel ne kendini ispatlamış ne diye alıyoruz ya da aldık akıl sır ermiyor.

olum kim diyor ki hajrovicin sercan yilidir ile bi uzakdan baglantisi oldunu akrabalikdan? :D

Biz bu Hajrovic'i niye alıyoruz 2 tane mantıklı gerekçe sunabilecek feyzli bir abimiz varsa dinlemek isterim.

Ünal Aysal hayat da yaş tahtaya basmıyor. Bizim gibi alalacele karar vermiyor, sakin, tam bir yönetici ..

Verdiği kararları hangi bir Allahın kulu verebilirdi ? Mesela diktatör denilen Azize bile Fatih Terim'i göndermeye cesaret edemezdi..

Bu Hajroviç'i araştırmışlardır kesin.. ( Türk olup olmadığını ) .. muhtemelen Türk statüsünde oynar..

Lucescu ile saatler boyunca toplantı yapıldı bundan 1 ay falan önce.. Muhtemelen shaktar'ın transfer politikasını dinlediler ...

Bruma-Hajroviç gibi oyuncularla geleceğe yatırım yaptık..

Az kaldı...

wM9VDg.jpg

sol bek yükleniyor

Ünal Aysal hayat da yaş tahtaya basmıyor... Bizim gibi alalacele karar vermiyor, Sakin tam bir yönetici ..

Verdiği kararları allah için hangi bir Allahın kulu verebilirdi ? Mesela diktatör denilen Azize bile Fatih Terim'i göndermeye cesaret edemezdi..

Bu Hajroviç'i araştırmışlardır kesin.. ( Türk olup olmadığını ) .. muhtemelen Türk statüsünde oynar..

Lucescu ile saatler boyunca toplantı yapıldı bundan 1 ay falan önce.. Muhtemelen shaktar'ın transfer politikasını dinlediler ...

Bruma-Hajroviç gibi oyuncularla geleceğe yatırım yaptık..

Bruma'yı anladık zaten potansiyeli mevcut ama bu Hajrovic'te o da yok çok cüzi bir miktarada almayacağız anlaşılan Türk olarakta oynamazsa ki bence bu Tff allem eder kallem eder o adamı Türk yapmaz yabancı hakkını böyle bir oyuncudan yana kullanmak sırf 22 yaşında diye çok kabul edilebilir gelmedi bana.

Hava limani nasil kalabalik mi?

Şimdi İzzet miymiş yoksa Hayroviç mi olcak o belli oldumu?

Ulan ülkeye bak sonra lazio taraftarı ırkçı türkse oynuyo boşnaksa oynayamıyo:@

hatta komple takımdaki herkes bıraksa 10 no olur ama muslera napcak :D

bunun bıyıkları Figueira da Foz ÜLKÜOCAKLARI'nın bıçkın delikanlı bıyığı.

Önemli Not: Figueira da Foz Hugo Almeida'nın doğduğu şehirdir. Yüzölçümü de 378,21 kilometrekaredir sizi cahiller !!

:trollfacce.gif:

Sarı-Kırmızılı takımla 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunan genç forvet, Galatasaray’a yeniden dönebileceğinin sinyalini de verdi. Sercan, ‘’Şanlıurfa’dan mutsuz olduğum için ayrıldım. Mancini’den bir şans istiyorum. İçimde başarılı olmak, yeteneklerimi sahaya yansıtmak adına büyük bir arzu var. Sanırım benimle ilgili olarak bu pazartesi (bugün) bir konuşma yapılacak. Mancini uygun bulursa Antalya’daki kampa katılacağım. Kendimi ispatlayabileceğime inanıyorum. Geride kalan dönemden önemli dersler çıkardım ve artık bambaşka bir Sercan izlettireceğim. Takıma katkı sağlamak istiyorum’’ dedi.

Sercan’ın temsilcileri cumartesi günü Bülent Tulun’la bir görüşme yaptılar. Bu konuşmada pozitif bir tutum sergileyen Tulun, “Pazartesi günü (bugün) Mancini’yle konuyu görüşüp, karara bağlayacağız. Mancini de onay verirse Sercan kampa gelir’’ cevabını verdi.

potansiyeli var gerçekten. ah bi verse kendini süper olur.

İsviçre ligi gibi kalitesi ortada olan bir ligde ilk 4'e girmesi ne ifade eder sanki kaç tane takım var zaten ki anlaşılan o istatiktende emin değilsin çok manasız bir transfer gibi gözüküyor ne büyük bir potansiyel ne kendini ispatlamış ne diye alıyoruz ya da aldık akıl sır ermiyor.

Valla pek bilgim yok transfermarkta baktım Türk sayılmaz ise parası ucuz ama kontenjana üzülürüm

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt