Bersan ÇAKAR
Cezalı
- 12 Aralık 2008
- 8.182
- 0
- 1.331
Yen transfer haberi yok.ben filme geçtim.Premier Hd'de sağlam bir savaş filmi var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
liginin genç ve kaliteli isimlerinden . ilk 4 e girer istatiksel açıdan liginide . bi nevi shaqiri arıyo yönetim ben umutluyum
İzle ve gör....
aha Alex 5 saat önce Instagram'da bir resim paylasti.
Ucakta degil yani...
Yarin gelir bence
aha Alex 5 saat önce Instagram'da bir resim paylasti.
Ucakta degil yani...
Yarin gelir bence
Biz bu Hajrovic'i niye alıyoruz 2 tane mantıklı gerekçe sunabilecek feyzli bir abimiz varsa dinlemek isterim.
Az kaldı...
![]()
olum kim diyor ki hajrovicin sercan yilidir ile bi uzakdan baglantisi oldunu akrabalikdan?![]()
3. kulvar ne ola ki?
olum kim diyor ki hajrovicin sercan yilidir ile bi uzakdan baglantisi oldunu akrabalikdan?![]()
biri de "müdür daha uçağa binmedin mi" yazmış :happy:
Ünal Aysal hayat da yaş tahtaya basmıyor... Bizim gibi alalacele karar vermiyor, Sakin tam bir yönetici ..
Verdiği kararları allah için hangi bir Allahın kulu verebilirdi ? Mesela diktatör denilen Azize bile Fatih Terim'i göndermeye cesaret edemezdi..
Bu Hajroviç'i araştırmışlardır kesin.. ( Türk olup olmadığını ) .. muhtemelen Türk statüsünde oynar..
Lucescu ile saatler boyunca toplantı yapıldı bundan 1 ay falan önce.. Muhtemelen shaktar'ın transfer politikasını dinlediler ...
Bruma-Hajroviç gibi oyuncularla geleceğe yatırım yaptık..
hatta komple takımdaki herkes bıraksa 10 no olur ama muslera napcak![]()
İsviçre ligi gibi kalitesi ortada olan bir ligde ilk 4'e girmesi ne ifade eder sanki kaç tane takım var zaten ki anlaşılan o istatiktende emin değilsin çok manasız bir transfer gibi gözüküyor ne büyük bir potansiyel ne kendini ispatlamış ne diye alıyoruz ya da aldık akıl sır ermiyor.