Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adem çok karakterli bir oyuncu Samsunlu old. Çok maçını izledim ayağı falan çok düzgün fena olmayan bir savunma anlayışı var ama bizim kapasitemiz de değil.

* tapatalk

Geçmişte hakkını alamayan topçulardan.

Şimdi yaşlandı tabiki.Ama 24-25'inde alınsaydı belki iş yapardı.

O adamın futbolu nedense gözüme hoş geldi.Hep oyunun içindeydi.

zaten tl diyorum yanı 1.5 milyon euro anca oda yokluktan yoksa eminimki o naniler kakalar kolarovlarçoktan gelmişti vizyonumuzun içine ettiler

Ronaldinho transferi icin acikcasi oldukca heyecanliyim. Bundan 2 sezon evel Unal Aysal Roni'yi Fatih hocaya önerdiginde gelmesini cok istemistim.

Mancini, Drogba, Sneijder, Roberto Carlos, Cicinho, Malouda ve Ronaldinho'nun oldugu lig dunyaca takip edilir, her turlu. Katar matar da demesin kimse, cunku GALATASARAY SAGOLSUN tarihi boyunca yaptiklari ile ve son iki sezonda Sampiyonlar Ligi'nde guruplardan cikarak bu sacmaligi ortadan kaldirdi.

Zaten Ronaldinho bugun Ingiltere'ye de gitse kazanacagi para yine 5-6 milyon civari olurdu. Buradan cikip Katar meselesine getirmeleri komik.

Geçmişte hakkını alamayan topçulardan.

Şimdi yaşlandı tabiki.Ama 24-25'inde alınsaydı belki iş yapardı.

O adamın futbolu nedense gözüme hoş geldi.Hep oyunun içindeydi.

Elazığ birakmis niye kimse ilgilenmiyor anlamiyorum şuan tüm anadolu takımlarında oynayacak seviyede yaşi da öyle aman aman değil 28-29 falandir

* tapatalk

Ronaldinho transferi icin acikcasi oldukca heyecanliyim. Bundan 2 sezon evel Unal Aysal Roni'yi Fatih hocaya önerdiginde gelmesini cok istemistim.

Mancini, Drogba, Sneijder, Roberto Carlos, Cicinho, Malouda ve Ronaldinho'nun oldugu lig dunyaca takip edilir, her turlu. Katar matar da demesin kimse, cunku GALATASARAY SAGOLSUN tarihi boyunca yaptiklari ile ve son iki sezonda Sampiyonlar Ligi'nde guruplardan cikarak bu sacmaligi ortadan kaldirdi.

Zaten Ronaldinho bugun Ingiltere'ye de gitse kazanacagi para yine 5-6 milyon civari olurdu. Buradan cikip Katar meselesine getirmeleri komik.

Niye heyecanlisin kuş musun

* tapatalk

Hajrovic'e Türk pasaportu için sezon sonunda başvurulacakmış

3y0Tilw.gif

Bunu kim yapti la :2aloh1:

1 iyi 1 kötü haberim var

Elazığ birakmis niye kimse ilgilenmiyor anlamiyorum şuan tüm anadolu takımlarında oynayacak seviyede yaşi da öyle aman aman değil 28-29 falandir

* tapatalk

Yaşının o kadar az olduğunu bilmiyordum.

Bak mesela bana Salih Dursun mu,Adem mi deseler,hiç düşünmeden Adem derim valla.

Arkadaşlar haberiniz olsun bundan sonra ANAN diye espri yapabilirsiniz ve kişi ayırt etmeden HEPİNİZ GERİZEKALINIZ , kozalak , sen git anana sor diye espri yapabilirisniz . Canlı şahitler var bu kelimeler ceza gerektirmiyor .

Yaşının o kadar az olduğunu bilmiyordum.

Bak mesela bana Salih Dursun mu,Adem mi deseler,hiç düşünmeden Adem derim valla.

Salihi ben pek tutmuyorum böyle dan dun oynuyor Veysel mesela eskisehirde iyi oyuncu. Dan dun vurmaz ayağı sağlam hucuma cikislari iyi aynı Adem gibi.

* tapatalk

Salihi ben pek tutmuyorum böyle dan dun oynuyor Veysel mesela eskisehirde iyi oyuncu. Dan dun vurmaz ayağı sağlam hucuma cikislari iyi aynı Adem gibi.

* tapatalk

fener maçında caner,salihin kanadı otoban yaptı.Bende salihin gelmesini istemeyenlerdenim.

Veysel Sarı'dan bahsediyosan,geleceğin 4.büyük takımı Kasımpaşa ile anlaşmış sanırım.

Arkadaşlar haberiniz olsun bundan sonra ANAN diye espri yapabilirsiniz ve kişi ayırt etmeden HEPİNİZ GERİZEKALINIZ , kozalak , sen git anana sor diye espri yapabilirisniz . Canlı şahitler var bu kelimeler ceza gerektirmiyor .

Yanlışın var yönetimde kankin xd falan yoksa direk ceza veriyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt