Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten Anadolu topcusu diye diye senelerden beri anti-futbolculara muhtac birakildik.

Aynen..bunu begenmeyip, sunu begenmeyip... Sabri, Emre, Aydinlar kaldi elde.

haa.. biz begensek, begenmesek nolcak.. YÖNETIM yapmaliydi bunlar (tüm gecmisdeki yönetimler dahil)

Adam Szalai.Gelirse spiker telafuzlarını merak ediyorum.Hakan Şükür'e çok benziyor.Topu hep tam köşeye gönderiyor.Boyu 1.94 yaşı biraz daha genç olsa iyi olurdu

[media]https://www.youtube.com/watch?v=9ChT886u_5I[/media]

Sabri kötü topçu değil ki. ön yargılı da değilim kendisini bi kaç kez 90 dakika izledim. Ha Zwolle'de de ne yaptığını istatistiklerden görüyoruz 19-3-3 çok iyi bi istatistik değil mevkiisine göre.

Ama Cocugun ilk dogru senesi. berkide patlama yapar?

Ilk profesyonel dogru dürüst sans buldu sene, Messi gibi istatistik mi yapicak?

Bjklar yine basladilar... yok türkiyeye gelmis gecmis en iyi transferi falan filan.

Insallah gelmez Roni,sirf Bjklar sevinmesin icin. :077:

Adam Szalai.Gelirse spiker telafuzlarını merak ediyorum.Hakan Şükür'e çok benziyor.Topu hep tam köşeye gönderiyor.Boyu 1.94 yaşı biraz daha genç olsa iyi olurdu

Forvete ihtiyaç var mı takımda ?

Hocam Adam Szalai bize göre degil. Inan bize daha cok "topla oynayabilen" teknigi daha iyi olan bi Forvet gerek.

Adam Szalai berki hava toplarinda fena degil, ve bitirici de kötü degildir ama, bazen cok "hantal" oliyor.

ha meselea Drogba da bi nevi hantal ve cok cabuk degil, ama öteki atributlari ile bunlari yok edioyr. ama Szalai'in öteki atributlari okadar iyi degil, öteki kötü seyleri yok etmek icin.

Bana göre en fazla Bursa/Kasimpasa seviyesi.

Bjk napıyor öyle lan 6 milyon euro ne öyle, 2 senedir yaptıkları tüm birikimi vermişler Ronaldinho'ya :D

Bjklar yine basladilar... yok türkiyeye gelmis gecmis en iyi transferi falan filan.

Insallah gelmez Roni,sirf Bjklar sevinmesin icin. :077:

Gelsin ya.

Adamlar yıllardır şampiyon olamıyorlar.Avrupa'ya gidemiyorlar.Rezalet durumdalar.

Bırak birazcık sevinsinler :)

Ligtvye bi tomar para veriyoruz.Ronaldinho'yu da izleyelim TSL'de.Fena mı.

Ama Cocugun ilk dogru senesi. beride patlama yapar?

Ilk profesyonel dogru dürüst sans buldu sene, Messi gibi istatistik mi yapicak?

ilk doğru senesini beklersek Aydın'ın yıllardır doğru senesini bekliyoruz :) 20 yaşında geleceği parlak adam kendini belli eder.

Telles noldu Telles

Peki sen sorguladin mi yoksa olayı anlamadan hemen gidip bok.atayım diye sevinç mi duydun.

Yönetimi sırf sen ve senin gibi insanlardan biktigim için bıraktım. Cidden ne heves ne segk birakirsiniz insanda.

Keşke gse oldu diye agladigibiz Süha nin yarısı kadar adam olsanız da konuşup anlassak.

-Tapatalk-

Sorgulanacak birşey yok ben ya da bir başkası ufacık olaylardan haftalarca ceza almışsa herkes alacak . Ben forumu eleştiren bir mesajı beğendiğim için bu forumda ceza yedim ve hatta rütbem bile alındı . Dany'e '' Bu arkadaş soğukkanlı falan değil bu bildiğin Özürlü'' yazdığım için 15 gün ceza aldım . Burak konusuna gir neler yazılıyor hiçbirşey yok . Neden çünkü ben forumda yanlış gördüğüm şeyleri eleştiriyorum , onlar ise modun kankası falan filan. Yönetimi bıraktım diyorsun ben de gördüğüm yanlışlıklardan dolayı Modluktan ayrıldım merak etme .

Banane yahu Süha'dan ya da rütbeden . Ben sadece cezalar adaletli olsun istiyorum eğer bunu istediğim için ben eleştiriliyorsam yazıklar olsun . Sen önce kapının önünü temizleyeceksin sonra mahallenin, şehrinin , ülkenin temiz olmasını bekleyeceksin.

Ayrıca; mali yönden bitmiş Beşiktaş'a bakınca ;

Tvlerde dilenen Adnan Polat,

Her mevkiye Sarp gibi malları koyup,sanki bize Pele'yi getirmiş kadar Lincoln g.zekalısının reklamını yapan Özhan Canaydın,

ve dibe vurduğumuz günlerimiz geliyor aklıma..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt