Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilk doğru senesini beklersek Aydın'ın yıllardır doğru senesini bekliyoruz :) 20 yaşında geleceği parlak adam kendini belli eder.

Elde baska alinabilecek türk oyuncular mi var...Alternatif var da biz mi istemiyrouz.

Malesef cok az türk oyuncu var, su anda, ve yetisen.

Durum mu, yapilacak birsey yok.

Ronaldinho iyi topcu gelsin la izleyelim isde. Bjkye gelse nolcak sanki sampiyonmu olacaklar. Gelsin gelsin. Cok severdim kendisini birde türk liginde görelim.

Kasımpaşa, S. Liege'den Alpaslan Öztürk'ü 2.5 milyon Euro satın alma opsiyonuyla 6 aylığına kiraladı. Alpaslan yarın Türkiye'de.

Sorgulanacak birşey yok ben ya da bir başkası ufacık olaylardan haftalarca ceza almışsa herkes alacak . Ben forumu eleştiren bir mesajı beğendiğim için bu forumda ceza yedim ve hatta rütbem bile alındı . Dany'e '' Bu arkadaş soğukkanlı falan değil bu bildiğin Özürlü'' yazdığım için 15 gün ceza aldım . Burak konusuna gir neler yazılıyor hiçbirşey yok . Neden çünkü ben forumda yanlış gördüğüm şeyleri eleştiriyorum , onlar ise modun kankası falan filan. Yönetimi bıraktım diyorsun ben de gördüğüm yanlışlıklardan dolayı Modluktan ayrıldım merak etme .

Banane yahu Süha'dan ya da rütbeden . Ben sadece cezalar adaletli olsun istiyorum eğer bunu istediğim için ben eleştiriliyorsam yazıklar olsun . Sen önce kapının önünü temizleyeceksin sonra mahallenin, şehrinin , ülkenin temiz olmasını bekleyeceksin.

Lan bilmiyorum sanki ben.çok muhalifim.çok eleştiriyorum forumu bak ceza vercekler diye 2 ay boyunca yazdın ceza almayınca.hepten ceneye vurdu.

Adam olup insan gibi iletişim kuran herkese her şeyi detayli izah ettim yıllarca hiç bir şeyi saklamadim. Ama senin gibi aglaklardan nefret ediyorum. Hadi git şimdi bambaşka bir başlığa bana böyle dediler diye ağla.

-Tapatalk-

pauze yapiyor, yarin geliyormus

Yarın gelse bile sözleşme yapamıyoruz ki eldekileri göndermeden. Gelmez yine yarın. Bugün de İzet'i Dany gitti diye çağırdık heralde ama o iş de patladı Dany anlaşamamış daha Karabükle.

Şu kavga edenleri atarmısınız başlıktan

Doria gelirse roniden daha çok etki yapar :) geleceğin stoperi barça chelsea napoli peşinde ama söleşmesinde 20m€ya serbest kalır maddesi var...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yarın gelse bile sözleşme yapamıyoruz ki eldekileri göndermeden. Gelmez yine yarın. Bugün de İzet'i Dany gitti diye çağırdık heralde ama o iş de patladı Dany anlaşamamış daha Karabükle.

Mancini demiski (kesin bilgi) : Benim ilk istedigim adam Telles.

Bu mantikla benim dusuncem Dany gider gitmez herhalde o aciklanir diye, ama ozaman akla gelen Hajrovic de geldi o nasil oynayacak?

Turk olacakmi olmayacakmi? Bazilari olacak diyor bazilar sezon sonu olacak diyor, eger oyleyse bi kisi daha gidecek ama kim?

Kusura bakmayın. Konu dagitmayayim daha fazla. Sedat gibi ruh hali sorunlu tiplerin prim yapma çabası beni sinir ediyor da.

-Tapatalk-

Bu mantikla benim dusuncem Dany gider gitmez herhalde o aciklanir diye, ama ozaman akla gelen Hajrovic de geldi o nasil oynayacak?

Turk olacakmi olmayacakmi? Bazilari olacak diyor bazilar sezon sonu olacak diyor, eger oyleyse bi kisi daha gidecek ama kim?

Riera Amrabat.

Dany zu karabük

Amrabat zu ajax diyorlardı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lan bilmiyorum sanki ben.çok muhalifim.çok eleştiriyorum forumu bak ceza vercekler diye 2 ay boyunca yazdın ceza almayınca.hepten ceneye vurdu.

Adam olup insan gibi iletişim kuran herkese her şeyi detayli izah ettim yıllarca hiç bir şeyi saklamadim. Ama senin gibi aglaklardan nefret ediyorum. Hadi git şimdi bambaşka bir başlığa bana böyle dediler diye ağla.

-Tapatalk-

Detaylı izaha gerek yok , ben gördüğüm yanlışı milyon kere de olsa söylerim . Bu böyledir . Ağlamakla zırlamakla da işim olmaz . Sen ayrılabilirsin ben burdayım.

Amrabat, Dany mutlaka gönderilecek takımdan. Dany'nin, Amrabat'ın maaşlarını biz öderiz yine göndeririz kiralık falan yeni adamlarla sözleşme yapabilmek için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt