Habib Aslan
10 Numara!
- 10 Mayıs 2012
- 12.319
- 282
- 1.098
Bjklar yine basladilar... yok türkiyeye gelmis gecmis en iyi transferi falan filan.
Insallah gelmez Roni,sirf Bjklar sevinmesin icin. :077:
E oyle aga gelirse. Roni efsanedir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bjklar yine basladilar... yok türkiyeye gelmis gecmis en iyi transferi falan filan.
Insallah gelmez Roni,sirf Bjklar sevinmesin icin. :077:
ilk doğru senesini beklersek Aydın'ın yıllardır doğru senesini bekliyoruz20 yaşında geleceği parlak adam kendini belli eder.
Telles noldu Telles
Manu ya transfer olmus diyor
Sorgulanacak birşey yok ben ya da bir başkası ufacık olaylardan haftalarca ceza almışsa herkes alacak . Ben forumu eleştiren bir mesajı beğendiğim için bu forumda ceza yedim ve hatta rütbem bile alındı . Dany'e '' Bu arkadaş soğukkanlı falan değil bu bildiğin Özürlü'' yazdığım için 15 gün ceza aldım . Burak konusuna gir neler yazılıyor hiçbirşey yok . Neden çünkü ben forumda yanlış gördüğüm şeyleri eleştiriyorum , onlar ise modun kankası falan filan. Yönetimi bıraktım diyorsun ben de gördüğüm yanlışlıklardan dolayı Modluktan ayrıldım merak etme .
Banane yahu Süha'dan ya da rütbeden . Ben sadece cezalar adaletli olsun istiyorum eğer bunu istediğim için ben eleştiriliyorsam yazıklar olsun . Sen önce kapının önünü temizleyeceksin sonra mahallenin, şehrinin , ülkenin temiz olmasını bekleyeceksin.
pauze yapiyor, yarin geliyormus
Yarın gelse bile sözleşme yapamıyoruz ki eldekileri göndermeden. Gelmez yine yarın. Bugün de İzet'i Dany gitti diye çağırdık heralde ama o iş de patladı Dany anlaşamamış daha Karabükle.
Mancini demiski (kesin bilgi) : Benim ilk istedigim adam Telles.
Bu mantikla benim dusuncem Dany gider gitmez herhalde o aciklanir diye, ama ozaman akla gelen Hajrovic de geldi o nasil oynayacak?
Turk olacakmi olmayacakmi? Bazilari olacak diyor bazilar sezon sonu olacak diyor, eger oyleyse bi kisi daha gidecek ama kim?
Bu mantikla benim dusuncem Dany gider gitmez herhalde o aciklanir diye, ama ozaman akla gelen Hajrovic de geldi o nasil oynayacak?
Turk olacakmi olmayacakmi? Bazilari olacak diyor bazilar sezon sonu olacak diyor, eger oyleyse bi kisi daha gidecek ama kim?
Lan bilmiyorum sanki ben.çok muhalifim.çok eleştiriyorum forumu bak ceza vercekler diye 2 ay boyunca yazdın ceza almayınca.hepten ceneye vurdu.
Adam olup insan gibi iletişim kuran herkese her şeyi detayli izah ettim yıllarca hiç bir şeyi saklamadim. Ama senin gibi aglaklardan nefret ediyorum. Hadi git şimdi bambaşka bir başlığa bana böyle dediler diye ağla.
-Tapatalk-