Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dany -> K.Karabuk

Amrabat -> Antalya

Riera -> Sinir Disi :)

Chedjou , Drogba , Eboue , Melo , Sneijder , Bruma , Muslera , Hajrovic , Telles , ?

Yerli sıkıntısında yapılacak işlerden birisi de ; Muslera'yı çok iyi paraya satıp Onur'u almalıyız. Yabancı sınırı varsa ve yabancı hakkımızı kalede kullanıyorsak hata yapıyoruz demektir. Özellikle kendi ligimizde kalecimiz yerli olsa da olur...

Zaten rakiplerin arasında bir tek bizim kalecimiz yabancı...

laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaapsssssssssssssssssss vay be amrabat geldiğinde evin içinde kırk takla atmıştım :D çok umutluydum senden :) gün geldi herkese karşı savundum seni burda ... bende senden ümidi kestiğim anlarda bile içimde hep bir kıpırtı vardı... ha diyordum bu maç oldu olacak ... olmadı çocuk beni de , kendini rezil ettin... ama ben sana dedim kendini elaleme rezil etme dedim .. ama sen dinlemedin :) ... burda amrabat konusunda yanıldğım için ve amrabat uğruna tartıştığım renkdaşlarımdan özür dilerim... sercan yıldırımda nasıl haksız çıktıysam nordinde yanıldım..çuvalladım... antalyada başarılar çocuk... lan bari orda bi maçta yardırda içim rahatlasın :)

Al benden de o kadar.

Riera'nın da sözleşmesi feshediliyor,1,5 milyon euro karşılığında demek ki yabancı stoper geliyor,haydi hayırlsı.

yabancı stoperi şimdi almak ne kadar mantıklı

chedjou çoğu maçta tribün yapacak gibi duruyor yeni gelen ne yapacak

Çeptalk

Muslera

Telles

Melo

Snider

Bruma

Hayrovic

Drogba

geri kalanini postalayalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt