Melih Paşalı
Sarı Üye
- 2 Ocak 2014
- 182
- 0
- 586
S.a
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaapsssssssssssssssssss vay be amrabat geldiğinde evin içinde kırk takla atmıştımçok umutluydum senden
gün geldi herkese karşı savundum seni burda ... bende senden ümidi kestiğim anlarda bile içimde hep bir kıpırtı vardı... ha diyordum bu maç oldu olacak ... olmadı çocuk beni de , kendini rezil ettin... ama ben sana dedim kendini elaleme rezil etme dedim .. ama sen dinlemedin
... burda amrabat konusunda yanıldğım için ve amrabat uğruna tartıştığım renkdaşlarımdan özür dilerim... sercan yıldırımda nasıl haksız çıktıysam nordinde yanıldım..çuvalladım... antalyada başarılar çocuk... lan bari orda bi maçta yardırda içim rahatlasın
![]()
Dany -> K.Karabuk
Amrabat -> Antalya
Riera -> Sinir Disi
Chedjou , Drogba , Eboue , Melo , Sneijder , Bruma , Muslera , Hajrovic , Telles , ?
Geldiği Meldiği Yok Arkadaşım. 10 TANE NURTOPU GİBİ YABANCIMIZ VAR HALA.
Riera'nın da sözleşmesi feshediliyor,1,5 milyon euro karşılığında demek ki yabancı stoper geliyor,haydi hayırlsı.
Riera'nın da sözleşmesi feshediliyor,1,5 milyon euro karşılığında demek ki yabancı stoper geliyor,haydi hayırlsı.
nerde geçiyor? juve bize günahını vermez artık
Çeptalk
Biraz da olsa kirginim sana. Efsane avatarini degistirmissin.
Chedjou,Hajrovic,Eboue kadroya giremez.