Bu "çöplerle" uğraşacağına Arda'ya 30, İlkay'a 35, Mesut'a da 60-70 neyse verip getireceksin aslında yerli sıkıntısı çekmeyiz.![]()
kafan çok güzelmiş kardeş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu "çöplerle" uğraşacağına Arda'ya 30, İlkay'a 35, Mesut'a da 60-70 neyse verip getireceksin aslında yerli sıkıntısı çekmeyiz.![]()
Yalanladı Eskişehirsporlu yönetici.
hepsi çöp, salih dursun için kayseri taraftarı bile hangi enayi onu alacak diye , adam kazma,ağır,yetenek fakiri...
Veysel sarı ,sıradan bir bek ... tam komedi bütün bunlar tulunun başından çıkıyor olsa gerek..
hepsi çöp, salih dursun için kayseri taraftarı bile hangi enayi onu alacak diye , adam kazma,ağır,yetenek fakiri...
Veysel sarı ,sıradan bir bek ... tam komedi bütün bunlar tulunun başından çıkıyor olsa gerek..
kimi alalım arkadaşım
Arkadaşlar yazın bir Emre Can vardı ne oldu o bilen var mı? yani sanırım leverkusene gitmiti, oynuyormu orda, almanyadan bulunanlar bi el atsın.
sağbek için tek alternatif : Alpaslan Öztürk !!!!
türkiyeden alınabilecek tek oyuncu : Ahmet çalık (gençler-stoper)
gurbetçi almamlılar, Veysel sarı,salih dursun bunlar bulundukları takımda bile istenmeyen adamlar,ne galatasarayı, açık söylüyorum sabriye sarılırız yine..
Arkadaşlar yazın bir Emre Can vardı ne oldu o bilen var mı? yani sanırım leverkusene gitmiti, oynuyormu orda, almanyadan bulunanlar bi el atsın.
Şampiyonlar Liginde sürekli başarıyı isteyen Ünal Aysal Başkanım ;
Alacağın isimler Türkiye Liginin şişirilmiş futbolcuları değil..
Aldığın zaman değecek futbolcuları al...
Mesela ;
Gökhan İnler-Ömer Toprak-Hakan Çalhanoğlu-Tolgay Arslan-Yusuf Erdoğan
valla su mal adamlari basimiza kim musallat ediyorsa allaha havale ediyorum. fransa'nin en iyi stoperi diye cedjou'ya 6 küsür para + yillik 2 milyon verdik, bizim gibi sabirsiz taraftara gidip 10 milyona bruma'yi aldilar, bana göre müthis topcu ama türkiye hala 30 sene önceki türkiye. genc oyuncu fln zor isler..
amrabatlar danyler hamitler fiyasko transferler var son zamanlarda. semih-selcuk-burak disinda iyi yerlimiz yok. ceyhun bile bu umut malindan iyidir mesela, genclerbirligi bile 4-5 sene önce denemis begenmemis..
Leverkusen'in banko oyuncusu. Orta saha veya sol bekte oynuyor. 10-15 mac sol bekte oynadi bu sene.
Emre Can'lardan PTT 1.lig oyuncusuna yöneliyoruz! Dahasi varmi? Selcuk bedava, Burak'in da opsiyonu olmasa, Semih'te sans eseri alt yapidan cikmasa türk oyuncumuz olmayacak.
En son nezaman iyi türk oyuncuya para verdik ki biz? Hatirlamiyorum söyle parayi basip iyi yerli aldigimizi.