Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hepsi çöp, salih dursun için kayseri taraftarı bile hangi enayi onu alacak diye , adam kazma,ağır,yetenek fakiri...

Veysel sarı ,sıradan bir bek ... tam komedi bütün bunlar tulunun başından çıkıyor olsa gerek..

valla su mal adamlari basimiza kim musallat ediyorsa allaha havale ediyorum. fransa'nin en iyi stoperi diye cedjou'ya 6 küsür para + yillik 2 milyon verdik, bizim gibi sabirsiz taraftara gidip 10 milyona bruma'yi aldilar, bana göre müthis topcu ama türkiye hala 30 sene önceki türkiye. genc oyuncu fln zor isler..

amrabatlar danyler hamitler fiyasko transferler var son zamanlarda. semih-selcuk-burak disinda iyi yerlimiz yok. ceyhun bile bu umut malindan iyidir mesela, genclerbirligi bile 4-5 sene önce denemis begenmemis..

hepsi çöp, salih dursun için kayseri taraftarı bile hangi enayi onu alacak diye , adam kazma,ağır,yetenek fakiri...

Veysel sarı ,sıradan bir bek ... tam komedi bütün bunlar tulunun başından çıkıyor olsa gerek..

sanada adam beyendiremedik be.......!!Veysel iyiydir,rahat ol!

:nargile::nargile:

Arkadaşlar yazın bir Emre Can vardı ne oldu o bilen var mı? yani sanırım leverkusene gitmiti, oynuyormu orda, almanyadan bulunanlar bi el atsın.

kimi alalım arkadaşım

sağbek için tek alternatif : Alpaslan Öztürk !!!!

türkiyeden alınabilecek tek oyuncu : Ahmet çalık (gençler-stoper)

gurbetçi almamlılar, Veysel sarı,salih dursun bunlar bulundukları takımda bile istenmeyen adamlar,ne galatasarayı, açık söylüyorum sabriye sarılırız yine..

Şampiyonlar Liginde sürekli başarıyı isteyen Ünal Aysal Başkanım ;

Alacağın isimler Türkiye Liginin şişirilmiş futbolcuları değil..

Aldığın zaman değecek futbolcuları al...

Mesela ;

Gökhan İnler-Ömer Toprak-Hakan Çalhanoğlu-Emre Can-Tolgay Arslan-Yusuf Erdoğan

Veysel icin 1 milyondan fazla para verilirse yaziklar olsun.Böyle gereksiz cöplere dünyanin paralarini veriyoruz sirf yerli diye.Yeter artik be !

sağbek için tek alternatif : Alpaslan Öztürk !!!!

türkiyeden alınabilecek tek oyuncu : Ahmet çalık (gençler-stoper)

gurbetçi almamlılar, Veysel sarı,salih dursun bunlar bulundukları takımda bile istenmeyen adamlar,ne galatasarayı, açık söylüyorum sabriye sarılırız yine..

uyuma alpaslan Kasimpasa'da :)

Arkadaşlar yazın bir Emre Can vardı ne oldu o bilen var mı? yani sanırım leverkusene gitmiti, oynuyormu orda, almanyadan bulunanlar bi el atsın.

Leverkusen'in banko oyuncusu. Orta saha veya sol bekte oynuyor. 10-15 mac sol bekte oynadi bu sene.

Emre Can'lardan PTT 1.lig oyuncusuna yöneliyoruz! Dahasi varmi? Selcuk bedava, Burak'in da opsiyonu olmasa, Semih'te sans eseri alt yapidan cikmasa türk oyuncumuz olmayacak.

En son nezaman iyi türk oyuncuya para verdik ki biz? Hatirlamiyorum söyle parayi basip iyi yerli aldigimizi.

Veysel ve Tarık icin imzalar atıldı anlamında konusuyor twitterdaki asaletin yeter.. Sezon sonu icin maksat oyuncular turşu olmasın diye ocak ayında almak insallah dogrudur

valla su mal adamlari basimiza kim musallat ediyorsa allaha havale ediyorum. fransa'nin en iyi stoperi diye cedjou'ya 6 küsür para + yillik 2 milyon verdik, bizim gibi sabirsiz taraftara gidip 10 milyona bruma'yi aldilar, bana göre müthis topcu ama türkiye hala 30 sene önceki türkiye. genc oyuncu fln zor isler..

amrabatlar danyler hamitler fiyasko transferler var son zamanlarda. semih-selcuk-burak disinda iyi yerlimiz yok. ceyhun bile bu umut malindan iyidir mesela, genclerbirligi bile 4-5 sene önce denemis begenmemis..

Karpuz seçer gibi oyuncu mu alınır Allah aşkına anadolu kulüplerinin 4-5 sene önce beğenmediği adam bir seviyeye gelemiyor mu?

Şu anki durumu önemli 4-5 öncesini bırak, Gökhan Gönül'ler, Semih Kaya'lar 1.ligden çıkıp en üst seviyede top oynamaya başladı.

Hakan Çalhanoğlu

Tolga Ciğerci

Tolgay Ali Arslan

Samed Yeşil

Sinan Kurt

Koray Günter

Levin Mete Öztunalı

Kaan Ayhan

Robin Yalçın

Levent Ayçiçek

Yunus Mallı

Aykut Özer

Sinan Marvin Büyüksakarya

alpaslan öztürk

almanya yetenekli adam kaynıyor şu şerefsiz anadolu kulüplerinin ağız kokusunu çekeceğimize şu adamlardan 4-5 ni alsak hiç değilse adamların almanya alt yapısı var.

Leverkusen'in banko oyuncusu. Orta saha veya sol bekte oynuyor. 10-15 mac sol bekte oynadi bu sene.

Emre Can'lardan PTT 1.lig oyuncusuna yöneliyoruz! Dahasi varmi? Selcuk bedava, Burak'in da opsiyonu olmasa, Semih'te sans eseri alt yapidan cikmasa türk oyuncumuz olmayacak.

En son nezaman iyi türk oyuncuya para verdik ki biz? Hatirlamiyorum söyle parayi basip iyi yerli aldigimizi.

Hamit + Yigit + Sercan paralar uctu gitti :) .. ise yariyan adama kesenin agzini bir turlu acmadi yonetim .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt