Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsanların kendi fikrini söylemesi gayet güzel bir şey hakkıdır da fakat her haltı sadece kendi biliyormuş gibi yazan hatta karşıt görüşlere cahil falan diyen laf atan insanlar ciddi anlamda konunun kalitesini bozuyorlar insanları uzaklaştırıyorlar.

Fikrini söyle de herkes senle aynı düşünmeye bilir gayet doğaldır normal olmayan insanların karşıt görüştekilere aşağılayıcı tavır takınması kimse futbol otoritesi değil böyle her haltı bir tek siz biliyormuş gibi yazmasanız daha tartışılabilir bir ortam oluşacak.

Hem katılıyorum hem katılmıyorum adam kötü bir performans sergileyecekse türk olsa nolur olmasa ne olur iyi oynarsa zaten formayı kapar bekleyip göreceğiz

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

simdi keita gibi cikti diyelim, mühtis ötesi oynuyor izet. kimi keseceksin?

yanlis anlasilmasin, kötü transfer falan demiyorum. iyi bir futbolcu bence

İnsanların kendi fikrini söylemesi gayet güzel bir şey hakkıdır da fakat her haltı sadece kendi biliyormuş gibi yazan hatta karşıt görüşlere cahil falan diyen laf atan insanlar ciddi anlamda konunun kalitesini bozuyorlar insanları uzaklaştırıyorlar.

Fikrini söyle de herkes senle aynı düşünmeye bilir gayet doğaldır normal olmayan insanların karşıt görüştekilere aşağılayıcı tavır takınması kimse futbol otoritesi değil böyle her haltı bir tek siz biliyormuş gibi yazmasanız daha tartışılabilir bir ortam oluşacak.

Naptin

$

Gelecegin kadrosunu kurmak cok onemli..

Transfer için ne kadar fazla ismin adı geçiyor öyle.

Veysel Sarı, Salih Dursun, Umut Gündoğan, Bilal Kısa, İshak Doğan, Izet Hajrovic, Alex Telles. Anlaştığımız/resmi teklif yaptığımız iddia edilen oyuncular. En az 4 tanesi (son iki garanti) gelecek ve bence devre arası için bu kadar transfer fazla.

"bu oyuncular çöp yeaa" vs "ee kimi alacagiz pekieaaa"

İki tarafa kolay gelsin, tartışma iki saattir statu quo, boş vaktiniz bol sanırım.

Bu Mehmet Ekici'nin ismi niye hiç geçmiyor veya ben mi rastlamadım?

Son dönemde istenilen seviyede olmasa bile yaşı ve altyapısı düşünüldüğünde fena alternatif olmaz.

izeti önerdiğimde bana kuş damgası yapıştıran namuk zengin isimli onursalı buraya istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt