Onur Şahan
Cezalı
- 4 Haziran 2011
- 13.450
- 1
- 1.053
Selamun aleyküm beyler.
Ve alaeykum selam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selamun aleyküm beyler.
Hem katılıyorum hem katılmıyorum adam kötü bir performans sergileyecekse türk olsa nolur olmasa ne olur iyi oynarsa zaten formayı kapar bekleyip göreceğiz
GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
İnsanların kendi fikrini söylemesi gayet güzel bir şey hakkıdır da fakat her haltı sadece kendi biliyormuş gibi yazan hatta karşıt görüşlere cahil falan diyen laf atan insanlar ciddi anlamda konunun kalitesini bozuyorlar insanları uzaklaştırıyorlar.
Fikrini söyle de herkes senle aynı düşünmeye bilir gayet doğaldır normal olmayan insanların karşıt görüştekilere aşağılayıcı tavır takınması kimse futbol otoritesi değil böyle her haltı bir tek siz biliyormuş gibi yazmasanız daha tartışılabilir bir ortam oluşacak.
Nasılsın Serdar abi? Nerdesin yahu?
Gelecegin kadrosunu kurmak cok onemli..
simdi keita gibi cikti diyelim, mühtis ötesi oynuyor izet. kimi keseceksin?
yanlis anlasilmasin, kötü transfer falan demiyorum. iyi bir futbolcu bence
İş güç yoğunuz be Halitim. Sen naptın. Olum sen gidene kadar askerlik 6 aya düşecek. Biraz daha salla
İş güç yoğunuz be Halitim. Sen naptın. Olum sen gidene kadar askerlik 6 aya düşecek. Biraz daha salla
La birak hayatin hikaye
Kimlerden Alper
Sen önce mesajlara cevap ver denyo
Aynen abi bende yoğunum.Reis valla bende bilmiyorum ki.Alttan derslerim var bari askere gitmeden onları veriyim.Ağustos'ta hayırlısı ile gidecem![]()