Onur Şahan
Cezalı
- 4 Haziran 2011
- 13.450
- 1
- 1.053
İzzet adam gecermı zor oyunda aktıf mı degıl
Alan yaratırmı yaratmaz
Ama ayagı cok ıyı duran topları muthiş
Alan yaratırmı yaratmaz
Ama ayagı cok ıyı duran topları muthiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnsanların kendi fikrini söylemesi gayet güzel bir şey hakkıdır da fakat her haltı sadece kendi biliyormuş gibi yazan hatta karşıt görüşlere cahil falan diyen laf atan insanlar ciddi anlamda konunun kalitesini bozuyorlar insanları uzaklaştırıyorlar.
Fikrini söyle de herkes senle aynı düşünmeye bilir gayet doğaldır normal olmayan insanların karşıt görüştekilere aşağılayıcı tavır takınması kimse futbol otoritesi değil böyle her haltı bir tek siz biliyormuş gibi yazmasanız daha tartışılabilir bir ortam oluşacak.
Telles ve Izet. Ve daha gelecekler olan. Tabiki su Ab isi olsa dicemde.
İş güç yoğunuz be Halitim. Sen naptın. Olum sen gidene kadar askerlik 6 aya düşecek. Biraz daha salla
Naptin
$
Keita gibi çıkma ihtımalı yok
Ama 2 3 tane efsane gol atabılır bizde
simdi keita gibi cikti diyelim, mühtis ötesi oynuyor izet. kimi keseceksin?
yanlis anlasilmasin, kötü transfer falan demiyorum. iyi bir futbolcu bence
Tarik alinsin, yönetimi kutlarim. Ama Veysel transferi birsey degistirmez. Bir Sabri ve Hakan daha eklenir takima cünkü seviyesi yillardir ayni düzeyde. Tarik yine gelecekte faydali olabilecek, potansiyelli oyuncular Alternatif diyoruz, o halde Tarik alinabilir.
Ama bir Hakan veya Sabri daha gerekmez.
Bende Serdar Aziz, Veysel, Serdar Gürler diyecen diye korktum
bir türk çocuğu bunu söylemez seni paok forumlarına alalım diyorum?
Yok la onlar ilk 11 e hayatta giremez.![]()
VEYSEL nedir yahu
Abi sen erken ölürsün sana diyeyim.Ben senin kadar herşeye negatif yaklaşan birini görmedim