Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnşallah ama Chedju resmen Amrabat'a dönüşcek... Eğer bu adam alıncaktıysa keşke şuan Chedju'yu yabancı sınırını mazeret gösterip birisine verseydik :(

Su donemde Chedjou yu 4 e filan satsaydik iyi olurdu

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Tarihte bugün: Wesley Sneijder KAP'a bildirildi ve efsane nöbet başladı.

Kardeş kusura bakma iyi hoş sölüyosun da sen de Türkiye Ligi'nde 6+0+4 seneye de 5+0+3 lü sisteme geçilen ligde Tarık'ın Gareth Bale'ye eşit olduğunu bil! Gareth Bale'den üstün C.Ronaldo var. Tarık'dan da üstün Gökhan Gönül var... 18-19 kişilik kadronun 14ünü Türklerden kurmak zorunda kalıcan seneye...

Kaldı ki, Gareth Bale'nin yarım sezon sözleşmesi kaldığında 1milyon euroya pabucu alınır ancak...

Ben gene de Tarıktan daha olgun Ishak'ı tercih ederim....Danyle kafa kafaya takas , hocasi ve kulubu yolunu acmak istiyor , cocuk zorlu kosullarda oynuyor..Amacınin kime hizmet etmek oldugunu hepimizin bildigi bir kuluple de daha fazla nezaket sinirlarinda gorusmem..

Az önce Spor Artı programında Veysel Sarı konusunu verdiler, Menajeri ile iki anlaşma yapılmış, ilki Eskişehir izin verirse devre arası, izin vermez ise sezon sonu şeklinde..

Bugün Kapa bildirimler gelir artik kimler olur orasini bilemem…

??? Tarik - Veysel - Salih - Umut - Hajrovic - Alex ???

Ben de onu düşünmüştüm. 4-5 neyse verseydik keşke. Euro 3 lira. 2milyon euro sanırsam yıllığı 3trilyon da bu seneden yırtardık...

Danny d'en fazlasi yok bence vé ondan agir.

Ama artik o is bitti giderse Riera gider

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Saka misin birader . Ched yok Lescott yok chelseanin karsisina zan , semihle mi cikcaz ?

şakayım damdan düştüm. İlk defa mı çıktık Zan'la Semih'le? K.bakma ama Chealse mealse umrumda değil. Chealse'yi zoraki elesen bir sonraki turda elenecen. Bu sene ben ligi daha çok önemsiyorum. Bu kadrodan Cl'de bir beklentim yok. Ama eğer bu sene şampiyon olursak 4.yıldız gelicek. Fener ruhen ve psikolojikmen çökecek. Hele hele bu kadar umutlanmışken! Dahası aradaki makas açılacak!

Stopere Bulent Korkmaz , sol bek'e Hakan Unsali getirebilsek ne guzel olurdu varya....Ikinci yari oynayacagimiz tum maclari alirdik takimin tam eksikleri onlar aslında.

şakayım damdan düştüm. İlk defa mı çıktık Zan'la Semih'le? K.bakma ama Chealse mealse umrumda değil. Chealse'yi zoraki elesen bir sonraki turda elenecen. Bu sene ben ligi daha çok önemsiyorum. Bu kadrodan Cl'de bir beklentim yok. Ama eğer bu sene şampiyon olursak 4.yıldız gelicek. Fener ruhen ve psikolojikmen çökecek. Hele hele bu kadar umutlanmışken! Dahası aradaki makas açılacak!

O nasıl mantık ? O zaman hiç katılmayalım. Nasıl olsa bi yerde eleneceğiz. Önemli olan gidebildiğimiz yere kadar gitmek. Şahsen ben iki sene üst üste Avrupa'nın en iyi 8 takımı arasında yer almayı daha çok isterim.

Istedigin topcuyu transfer et fenew hakemleri transfer etmis zaten . Azize gerekirse 20 sene yatar yine de sikesini yapar . Bence Chelsea'yi elemek daha onemli .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt