Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Riera'ya parasını verip (1.5) yollariz en kötü ihtimalle de, Amrabat mıhosu dururken neden Riera gibi adamı kaybedelim? CL'de ihtiyac olur. Alex Riera birlikte oynatır belki vs.

Of of, millet oynamak için can atar, bizimkiler kalmak için direnir. Hayret ya

Olacak is degil arkadas. Salih icin 2. milyon arti iki oyuncu istiyorlar utanmadan?!

Yahu ben diyorum yönetimin aptalligi diye. Bizniye veriyoruz her oyuncumuzu bedelsiz su tiplere. Amrabat'i bedelsiz, CL oynamis Dany'yi bedelsiz. Bu nedir aga? Ama iki mac oynamis Salih icin 2 milyon arti iki oyuncu. Resmen kazik atiyorlar.

Ahmet Çakar gibi konuştun.

Ne alakasi var Sinan?

Sen cikip Galatasarayliyim diyorsun, kalbim sari kirmizi diyorsun. Ama isin gercegi sözlesme uzatmak icin sevidign kulübü kullaniyorsun. Hakan iyi bir cocuga benziyor ve muhtemelen menajer oyunu bunlar ama 'sen kimsin' Galatasaray'i bu oyunar icin kullaniyorsun.

Eger dediklerim dogru ise, ne kadar yetenekli olsada degil bugün 10 sene sonra bile almam. Bunun adi karaktersizlik.

Hamburg Başkanı dese 15 verin satalım sence bizimkiler verir mi?

Bence sırf yerli diye vermez..

olsa bile şu dakkadan sonra verilmemeli adam çıktı herkes dediki yarın bizde yalanmı ? ben çıksam anca hakanın söylediklerini söylerdim heralde sonra bi baktık yok şu bu sözleşme uzattı kaldıgı takım takım olsa gam yemicem

akaminko nedir arkadaş

eskişehir en az gol yiyen takım diye defans hattını komple alacak galiba bizimkiler

Çeptalk

Olacak is degil arkadas. Salih icin 2. milyon arti iki oyuncu istiyorlar utanmadan?!

Yahu ben diyorum yönetimin aptalligi diye. Bizniye veriyoruz her oyuncumuzu bedelsiz su tiplere. Amrabat'i bedelsiz, CL oynamis Dany'yi bedelsiz. Bu nedir aga? Ama iki mac oynamis Salih icin 2 milyon arti iki oyuncu. Resmen kazik atiyorlar.

Ne alakasi var Sinan?

Sen cikip Galatasarayliyim diyorsun, kalbim sari kirmizi diyorsun. Ama isin gercegi sözlesme uzatmak icin sevidign kulübü kullaniyorsun. Hakan iyi bir cocuga benziyor ve muhtemelen menajer oyunu bunlar ama 'sen kimsin' Galatasaray'i bu oyuncular icin kullaniyorsun.

Eger dediklerim dogru ise, ne kadar yetenekli olsada degil bugün 10 sene sonra bile almam. Bunun adi karaktersizlik.

Ben olayı şöyle biliyorum Tugay istiyor konuşuyor çocuk Galatasaraylıyım diyor severek oynarım diyor,sonra bize tuzlu geliyor,sözleşmesini uzatıyor..

Benim bildiğim mevzu bu..

Çünkü bizimkiler isviçrenin dandirik tkaımlarından birinin ne idüğü belirsiz kanat oyuncusunu alır. Burnunun ucundakileri görmez. Klasik Galatasaray geleneği.

hacı diyorsun ki "bizimkiler isviçrenin dandirik takımında ne idüğü belirsiz topçu alır"...

ben sana iki isim söylicem... cicinho ve scarione... biri sivasta diğeri kasımpaşa...

cicinho club de recife'den bedelsiz geldi 32 yaşında... scarione st.gallen'den geldi 27 yaşında...

zaman makinesine binelim sezon başı transfer dönemine gidelim... bu iki ismi galatasaray alsaydı yine aynı şeyi söyleyecektin... ama bugün tüm yorumcular bu iki ismi sezonun en parlak isimleri olarak ilk 11lerine yazıyor... yine de bu ikisini getirip galatasaray'da oynatsan başarılı olmalarının garantisi yok...

bir futbolcuyu daha forma giymeden takımla oynamadan eleştirmek nasıl bir zihniyettir anlayamadım... isimlerin küçük olması bu takım içerisinde büyük oynamayacaklarını göstermez... aynı şekilde büyük isimlerin geldiğinde yine büyük oynayacaklarının da garantisi yoktur...

her transfer dönemi aynı terane...

Antep'de büyük maçlarda çok iyi oynayan dany'yi iyi pazarladılar, amrabat aynı şekil ama bu oyuncular bizden gidişlerinde yerin dibine sokuluyor, aslında anadolu takımları için bu oyuncular çok lüks ve bayağı katkı yapan oyuncular. Bizi kazıklamalarının tek sebebi şu yabancı sıkıntısı, biliyorlar elimizden başka birşey gelmiyor o yüzden böyle davranıyorlar.

Şu Kayseri, Eskişehir ve Sivas'a gereğinden 1 kuruş fazla para kazandıran yönetici olursa, hakkım varsa haram olsun!

Ne alakasi var Sinan?

Sen cikip Galatasarayliyim diyorsun, kalbim sari kirmizi diyorsun. Ama isin gercegi sözlesme uzatmak icin sevidign kulübü kullaniyorsun. Hakan iyi bir cocuga benziyor ve muhtemelen menajer oyunu bunlar ama 'sen kimsin' Galatasaray'i bu oyunar icin kullaniyorsun.

Yine dünki mevzulara dönecegiz gibi duruyor. Ne Salih Dursun'mus arkadas, Allah akil fikir versin yönetimimize.

Ben nedense bu dönem tepkiliyim yönetime transfer konusunda.

Alex Telles yazilanlara göre harika. Zaten o bölge ihtiyacimiz var bir. Sesimi cikartmam.

Ama Hajrovic konusunda gercekten hayal kirikligina ugradim. Ben Hajrovic'i seyretmedim, videolardan izledim. Orta seviyelerde gibi. Ama yerli olacak diye ve bizi sinirlama konusunda rahatlatacak diye inanilmaz sevinmistim.

Son haberlere göre yabanci statüsünde oynayacak. Yani bu transferin anlami nedir? Umarim sezon sonu yerli satüsüne gecer. Cünkü biz 12 milyona aldigimiz daha yetenekli Bruma'yi oynatamiyoruz. Yabanci sinirlamasini iyi degerlendirmek gerek.

He yarin sinirlama kalkar, 100 tane böyle oyuncu alsak birsey demem. Ama bu sinirlama ve sartlar altinda yapilanma cok önemli. Yoksa CLde basari zor.

Mesele Salih'i alıp almamak değil.Niye her yerli oyuncuyu aldığımızda kazık yiyoruz?O önemli.Sanki ellerindeki adam da çok kaliteli birisi.

Ahaha ulan cildirmamak elde degil, su götü bklu Kayseri neler istiyor su kazmanin teki Salih icin. O oyuncu en fazla 500 bin eder EN FAZLA, Yemin ederim Yektayi onunla birebir degismem. Ulan iki milyon arti 2 oyuncu ne demek, gerizekali dangalaklar

Riera'ya parasını verip (1.5) yollariz en kötü ihtimalle de, Amrabat mıhosu dururken neden Riera gibi adamı kaybedelim? CL'de ihtiyac olur. Alex Riera birlikte oynatır belki vs.

Of of, millet oynamak için can atar, bizimkiler kalmak için direnir. Hayret ya

zamaninda en büyük amrabat savunucularindan biri olan Onur Yilmaz da Amrabatin kazmanin önde gideni oldugunu anladiysa, ne mutlu bana :)

not: amrabatin bize gelmeden önce kazmanin önde gideni oldugunu iddia etmistim, tabi cogu kisi hemen üstüme cullanmisti. Kazma kazmadir, baska takimdayken de belli olur kazma oldugu, illa sende oynamasina gerek yok, kazmaligini anlamak icin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt