Mustafa Koyuncuoğluu
Sarı Üye
- 6 Ocak 2014
- 414
- 0
- 586
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şöyle böyle severim gitmek isterim deyipte sonra sözleşme uzatmayı normal olarak karşılıyorsan eyvallah
akaminko erkan veysel tarık hayırlı olsun
Salih için 2 milyon Euro + 2 oyuncu isteyen kulübe sadece sövülür.
Ahmet Çakar gibi konuştun.
Hamburg Başkanı dese 15 verin satalım sence bizimkiler verir mi?
Bence sırf yerli diye vermez..
Olacak is degil arkadas. Salih icin 2. milyon arti iki oyuncu istiyorlar utanmadan?!
Yahu ben diyorum yönetimin aptalligi diye. Bizniye veriyoruz her oyuncumuzu bedelsiz su tiplere. Amrabat'i bedelsiz, CL oynamis Dany'yi bedelsiz. Bu nedir aga? Ama iki mac oynamis Salih icin 2 milyon arti iki oyuncu. Resmen kazik atiyorlar.
Ne alakasi var Sinan?
Sen cikip Galatasarayliyim diyorsun, kalbim sari kirmizi diyorsun. Ama isin gercegi sözlesme uzatmak icin sevidign kulübü kullaniyorsun. Hakan iyi bir cocuga benziyor ve muhtemelen menajer oyunu bunlar ama 'sen kimsin' Galatasaray'i bu oyuncular icin kullaniyorsun.
Eger dediklerim dogru ise, ne kadar yetenekli olsada degil bugün 10 sene sonra bile almam. Bunun adi karaktersizlik.
Çünkü bizimkiler isviçrenin dandirik tkaımlarından birinin ne idüğü belirsiz kanat oyuncusunu alır. Burnunun ucundakileri görmez. Klasik Galatasaray geleneği.
Olacak is degil arkadas. Salih icin 2. milyon arti iki oyuncu istiyorlar utanmadan?!
Yahu ben diyorum yönetimin aptalligi diye. Bizniye veriyoruz her oyuncumuzu bedelsiz su tiplere. Amrabat'i bedelsiz, CL oynamis Dany'yi bedelsiz. Bu nedir aga? Ama iki mac oynamis Salih icin 2 milyon arti iki oyuncu. Resmen kazik atiyorlar.
Ne alakasi var Sinan?
Sen cikip Galatasarayliyim diyorsun, kalbim sari kirmizi diyorsun. Ama isin gercegi sözlesme uzatmak icin sevidign kulübü kullaniyorsun. Hakan iyi bir cocuga benziyor ve muhtemelen menajer oyunu bunlar ama 'sen kimsin' Galatasaray'i bu oyunar icin kullaniyorsun.
Eger dediklerim dogru ise, ne kadar yetenekli olsada degil bugün 10 sene sonra bile almam. Bunun adi karaktersizlik.
Riera'ya parasını verip (1.5) yollariz en kötü ihtimalle de, Amrabat mıhosu dururken neden Riera gibi adamı kaybedelim? CL'de ihtiyac olur. Alex Riera birlikte oynatır belki vs.
Of of, millet oynamak için can atar, bizimkiler kalmak için direnir. Hayret ya