Mertcan Karakaya
Sarı Üye
- 5 Ocak 2014
- 115
- 0
- 586
Çare:Coentrao-Ben Arfa.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet inanıyorum adam hergün bildirim yapacağız dedi. ee nerde ?
3 yabancı gönderip 3 yabancı transfer etme planı var yönetimin anlaşılan. Eninde sonunda gerçekleşecek umarim. Dany, Amrabat ve Riera gönderilecek, Hajrovic, Telles ve stoper alınacak. Güzel olur, özellikle CL için defans hattını güçlendirmiş oluruz.
Galatasaray vs. Chelsea
_______________________Muslera___________________________
___Eboue________Transfer_______Chedjou___________Alex_______
_________________Melo_____________Selçuk____________
____Hajrovic____________Sneijder________________Bruma_________
_________________________Drogba________________________
Semih Kaya ? Semihsiz Defans Hallaç Pamuğudur.
Adam böyle demedi. Birer birer açıklarız bu hafta dedi.
Hahahahah GSC Komedi başlığı gibi oldu burası
Futbol bilginiz YERLERDE !
Yigit geldiginde takimin baskani Aysal idi .
Edit:Tecrübesizsaray vs Chelsea oalcak o. ne lan bu a2 tkaım gibi telels-hajro-bruma birlikte.
Mertcan bu trollere, saçma sapan konu açanlara, her mesajı tahrik içeren yeni üyelere bir çare bulsanız. 3-4 ay önce Fatih Hoca olayı olduğunda bile bu kadar kalitesiz mesaj yoktu bu forumda. En azından herkes mantıklıca fikirlerini dile getiriyordu.
Kimi oynatacaksın? Balta, Emre? Daha iyisi mi var? Ben demedim gidin Hajro'yu alın diye. Almışlar, başka oynayacak adam da göremiyorum ben.
Hajro oynamasın, Bruma oynamasın, Telles oynamasın, peki kim oynasın Chelsea'ye karşı?
Yaşına bakmadan ROnaldinhoyu biz almalıydık. adamlar dünya devi alır biz çoluk çocuk.
Yaşına bakmadan ROnaldinhoyu biz almalıydık. adamlar dünya devi alır biz çoluk çocuk.
Lan oğlum ayar etmeyin beni adam her gün bir transfer açıklaycaz dedi !