Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hahahahah GSC Komedi başlığı gibi oldu burası

devre arası transfer yapmayın

sagna,evra, vidic/terry çileklerini şimdiden bağlayın

çilekçi taraftar mode off

Çeptalk

3 yabancı gönderip 3 yabancı transfer etme planı var yönetimin anlaşılan. Eninde sonunda gerçekleşecek umarim. Dany, Amrabat ve Riera gönderilecek, Hajrovic, Telles ve stoper alınacak. Güzel olur, özellikle CL için defans hattını güçlendirmiş oluruz.

Galatasaray vs. Chelsea

_______________________Muslera___________________________

___Eboue________Transfer_______Chedjou___________Alex_______

_________________Melo_____________Selçuk____________

____Hajrovic____________Sneijder________________Bruma_________

_________________________Drogba________________________

Semih Kaya ? Semihsiz Defans Hallaç Pamuğudur.

Hahahahah GSC Komedi başlığı gibi oldu burası

Mertcan bu trollere, saçma sapan konu açanlara, her mesajı tahrik içeren yeni üyelere bir çare bulsanız. 3-4 ay önce Fatih Hoca olayı olduğunda bile bu kadar kalitesiz mesaj yoktu bu forumda. En azından herkes mantıklıca fikirlerini dile getiriyordu.

Besiktas Ronaldinho aliyor biz coluk cocuk getiriyoruz Telles ney mis be :trollfacce.gif:

Gerizekali modus OFFF :

Edit:Tecrübesizsaray vs Chelsea oalcak o. ne lan bu a2 tkaım gibi telels-hajro-bruma birlikte.

Kimi oynatacaksın? Balta, Emre? Daha iyisi mi var? Ben demedim gidin Hajro'yu alın diye. Almışlar, başka oynayacak adam da göremiyorum ben.

Hajro oynamasın, Bruma oynamasın, Telles oynamasın, peki kim oynasın Chelsea'ye karşı?

Mertcan bu trollere, saçma sapan konu açanlara, her mesajı tahrik içeren yeni üyelere bir çare bulsanız. 3-4 ay önce Fatih Hoca olayı olduğunda bile bu kadar kalitesiz mesaj yoktu bu forumda. En azından herkes mantıklıca fikirlerini dile getiriyordu.

Transfer dönemi durum böyle, çok da bişey yapamıyoruz :D

Kimi oynatacaksın? Balta, Emre? Daha iyisi mi var? Ben demedim gidin Hajro'yu alın diye. Almışlar, başka oynayacak adam da göremiyorum ben.

Hajro oynamasın, Bruma oynamasın, Telles oynamasın, peki kim oynasın Chelsea'ye karşı?

Ben hepsi oynamasın demedim. telles ve bruma el mecbur oynayacak. BURAK YILMAZ Öldümü arkadaşım ! Ne lan bu burağı yedek bırkama sevdanız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt