Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanliz Ambrabat Kayserideyken bukadar kötü degildi,tamam daha fazla bos alan buluyordu,am dar alandada etkiliydi,cok rahat adam geciyordu,bize geldikten sonra defansa yardim edeyim diye maclarda savasci kimligine bürünüyor ve maclari güreserek bitiriyor.

GSTV'ye Yilmaz hocanin cikmasi bence tesaduf değil. Almanya 'daki okulda calisacak bence!

:nargile::nargile:

şu konu netliğe kavuşsun: 2:53-3:03

bu hafta sonuna kadar sizlere herhalde her gün birer birer sayfalarınıza geçecek isimleri ...

[media]https://www.youtube.com/watch?v=8C9TKeGAZiM[/media]

hajrovic eğer gerçekten dediğin gibiyse yerli statüsünde oynayacak olsa bile alınması hata. bi de bu adam için zaten az buz süre süre bulan brumayı tamamen kesicez. yinede yönetime sallamıycam sabrediyorum. hazırlık maçlarına az kaldı orda görürüz neciymiş bu hajro telles ve diğerleri

Dediğim gibi o yorumlar sadece 2 maçtan ibaret , belki diğer maçlarda çok farklıdır . Sonuçta oynadığı takım belli ama futbolda bazı temel şeyleri değiştiremezsiniz . Avrupa futbolunu pek takip edemiyorum en fazla Manu Real Barca seviyesindeyim . İlk izlediğimde klipleri çok etkilemişti ama ben full maçlarından sonra beklentimi düşürdüm açık söyleyim . Artıları da var tabi topla süratli ve bileklerine hakim . Şunu da söyleyim 2 maçta da tek bir etkili şutunu göremedim . Maçlar ortada isteyen açıp izleyebilir .

[attachment=6493:UEFA CL - 2013.08.06 - Grasshopper Zurich vs. Olympique Lyonnais.MP4_006256880.jpg]

Alttaki resim oyundan çıkışı gösteriyor . Maçı izlerken diyordum ki hoca yine iyi dayanıyor oyunda tutuyor derken aldı oyundan . Sonra kaç maçı tamamlamış diye bir bakayım dedim . Sonuç bu . Kendi liginde bile 15 maçın 10'unda oyundan alınmış .

[attachment=6494:daw.png]

Ekli dosyalar

• UEFA CL - 2013.07.30 - Olympique Lyonnais vs. Grasshopper Zurich.MP4_002235920.webp
    UEFA CL - 2013.07.30 - Olympique Lyonnais vs. Grasshopper Zurich.MP4_002235920.webp
    79 KB · Görüntüleme: 237
  • UEFA CL - 2013.08.06 - Grasshopper Zurich vs. Olympique Lyonnais.MP4_006256880.webp
    UEFA CL - 2013.08.06 - Grasshopper Zurich vs. Olympique Lyonnais.MP4_006256880.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 252
  • daw.webp
    daw.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 257
Olmamış. Eboue yerine Veysel/Salih, Ömer T. yerine şimdilik Gökhan Zan ya da yeni yerli transfer. + Hajroviç'in Türk olması gerekiyor.

8 tane yabanci var zaten o kadroda... 1 tane silsek yine 7 oluyor... Ben suanki kadro ile en iyi Chelsea kadrosunu yazmistim.. Ama Hayri Turk olur Brumanin yerinede Burak olursa tabi ligdede oynanabilir veya senin dedigin gibi Veysel i monte etsek tamamdir...

Ben hepsi oynamasın demedim. telles ve bruma el mecbur oynayacak. BURAK YILMAZ Öldümü arkadaşım ! Ne lan bu burağı yedek bırkama sevdanız.

Burak kanatta verimsiz kardeşim, bunu hepimiz biliyoruz. Ben Burak'ı severim ayrıca.

Chelsea'ye karşı daha temkinli oynayacağımızı düsünüyorum, bu yüzden cift forvet yapmıyorum

Dediğim gibi o yorumlar sadece 2 maçtan ibaret , belki diğer maçlarda çok farklıdır . Sonuçta oynadığı takım belli ama futbolda bazı temel şeyleri değiştiremezsiniz . Avrupa futbolunu pek takip edemiyorum en fazla Manu Real Barca seviyesindeyim . İlk izlediğimde klipleri çok etkilemişti ama ben full maçlarından sonra beklentimi düşürdüm açık söyleyim . Artıları da var tabi topla süratli ve bileklerine hakim . Şunu da söyleyim 2 maçta da tek bir etkili şutunu göremedim . Maçlar ortada isteyen açıp izleyebilir .

Ekli dosyayı görüntüle 9953 Ekli dosyayı görüntüle 9954

Alttaki resim oyundan çıkışı gösteriyor . Maçı izlerken diyordum ki hoca yine iyi dayanıyor oyunda tutuyor derken aldı oyundan . Sonra kaç maçı tamamlamış diye bir bakayım dedim . Sonuç bu . Kendi liginde bile 15 maçın 10'unda oyundan alınmış .

Ekli dosyayı görüntüle 9955

yalnız hatalı bakış açısı olmuş. 15 maçın 10unda oyundan alınmış ama 80. dakika civarlarında alınmış, o açıdan çok da olumsuz bi durum değil.

pürüz mürüz hikaye kontenjan dolu o yüzden açıklayamıyorlar hajrovicde öyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt