Yunus Emre Kılınç
Tecrübeli Üye
- 15 Haziran 2010
- 5.707
- 0
- 1.171
başkanın her gün bi transfer açıklayacağız dediğini ispat etin !!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaşına bakmadan ROnaldinhoyu biz almalıydık. adamlar dünya devi alır biz çoluk çocuk.
Yaşına bakmadan ROnaldinhoyu biz almalıydık. adamlar dünya devi alır biz çoluk çocuk.
hajrovic eğer gerçekten dediğin gibiyse yerli statüsünde oynayacak olsa bile alınması hata. bi de bu adam için zaten az buz süre süre bulan brumayı tamamen kesicez. yinede yönetime sallamıycam sabrediyorum. hazırlık maçlarına az kaldı orda görürüz neciymiş bu hajro telles ve diğerleri
Olmamış. Eboue yerine Veysel/Salih, Ömer T. yerine şimdilik Gökhan Zan ya da yeni yerli transfer. + Hajroviç'in Türk olması gerekiyor.
Ben hepsi oynamasın demedim. telles ve bruma el mecbur oynayacak. BURAK YILMAZ Öldümü arkadaşım ! Ne lan bu burağı yedek bırkama sevdanız.
Tarık Çamdal Veysel Sarı Salih Dursun
GSTV'ye Yilmaz hocanin cikmasi bence tesaduf değil. Almanya 'daki okulda calisacak bence!
:nargile::nargile:
Al iste...
2 gün önce söylemistim Telles'de pürüz cikti...
Alex Telles'de sürpriz pürüz! - Türkiye Transferler
Dediğim gibi o yorumlar sadece 2 maçtan ibaret , belki diğer maçlarda çok farklıdır . Sonuçta oynadığı takım belli ama futbolda bazı temel şeyleri değiştiremezsiniz . Avrupa futbolunu pek takip edemiyorum en fazla Manu Real Barca seviyesindeyim . İlk izlediğimde klipleri çok etkilemişti ama ben full maçlarından sonra beklentimi düşürdüm açık söyleyim . Artıları da var tabi topla süratli ve bileklerine hakim . Şunu da söyleyim 2 maçta da tek bir etkili şutunu göremedim . Maçlar ortada isteyen açıp izleyebilir .
Ekli dosyayı görüntüle 9953 Ekli dosyayı görüntüle 9954
Alttaki resim oyundan çıkışı gösteriyor . Maçı izlerken diyordum ki hoca yine iyi dayanıyor oyunda tutuyor derken aldı oyundan . Sonra kaç maçı tamamlamış diye bir bakayım dedim . Sonuç bu . Kendi liginde bile 15 maçın 10'unda oyundan alınmış .
Ekli dosyayı görüntüle 9955
başkanın her gün bi transfer açıklayacağız dediğini ispat etin !!!
Al iste...
2 gün önce söylemistim Telles'de pürüz cikti...
Alex Telles'de sürpriz pürüz! - Türkiye Transferler