Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkanın tek hatası Tulun, karizması yok, vizyonu yok,futbol bilgisi yok, ikili ilişki sıfır vs vs

yine sevgili sayın bay başkanımıza laf atmaya !ÇALIŞANLAR! türemiş

efendiler...

bunları engelleyin

panzehir felan kullanın

-Tapatalk-

Başkanın tek hatası Tulun, karizması yok, vizyonu yok,futbol bilgisi yok, ikili ilişki sıfır vs vs

Gerçekten Tulun hakkında pek fikir sahibi olduğunuzu düşünmüyorum ilişkileri ve transferler konusunda. Kendisini gram sevmesem de, transfer bitirmekte çok başarılı biridir. Drogba Sneijder Muslera bunların hepsinde Tulun rolü var. Hakkını yemeyin.

Tamam,peki öyle olsun.Başkanımızın dinlediğim konuşmaları montajmış demekki.

Bence tekrar dinle abi o konuşmaları. Hatta resmi sitede son 6 ayda paylaşılan yalanlamalara da bi bak. Bu konuda açıklaması var başkanın.

Kanaltürk'te Ronaldinho takim ici dengeleri bozarmis diyorlar. Iste bunlar hep yabanci sinirlamasinin yan etkileri. Türk oyunculara bu rahatligi verirsen olacagi bu. Hedef yok, vizyon yok, keyifler yerinde. Takim icin denge bahanesi kullaniliyor.

bu denge meseleside ayri bir bahane. ulan bir sürü mala toplayinca ronaldihonun verdiginin 2 mislisini veriyorsun haberinde degil. iyi oyuncu fazla para alir. ne dengesi amq.

Gerçekten Tulun hakkında pek fikir sahibi olduğunuzu düşünmüyorum ilişkileri ve transferler konusunda. Kendisini gram sevmesem de, transfer bitirmekte çok başarılı biridir. Drogba Sneijder Muslera bunların hepsinde Tulun rolü var. Hakkını yemeyin.

Lutfi Arıboğan olmasın.?

sizin işiniz gücünüz yokmu abi ya transfer diye kafayı yemişsiniz,bunların hepsi vaktinizin bol olduğundan sanırım Allah akıl fikir versin sizlere..

Fatih hocaya danışmıyordu pek nedense.İkili ilişkilerin neden bozulduğunu biliyorsunuz herhalde,bu fitilin ateşlendiği olaydır,Sneijder,kaka vs...

Ben olsam bende danışmam Fatih Terim'e transfer konusunda.

Bruma ve Melo harici yaptırdığı tüm transferler zarar.

Bu arada 28'inde Sneijder varken futbol bile oynamayan Kaka'yı alalım demek..

Sneijder ve Drogba transferlerini başkanın yaptığını biliyorum iş bittikten sonra Tulun imza attırmaya gitmiştir. Muslera transferi için rolünü bilmiyorum ama iş bitirici biri olmadığı ortada ayrıca Shaqiri çok pahalı işimize yaramaz demeside futbol bilgisini gösteriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt