- 25 Kasım 2008
- 15.645
- 218
- 1.558
Başkanın tek hatası Tulun, karizması yok, vizyonu yok,futbol bilgisi yok, ikili ilişki sıfır vs vs
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alakası yok.
Başkanın tek hatası Tulun, karizması yok, vizyonu yok,futbol bilgisi yok, ikili ilişki sıfır vs vs
Tamam,peki öyle olsun.Başkanımızın dinlediğim konuşmaları montajmış demekki.
ben ırkçılık yapmam abi gerekirse yoboyla basın toplantısı yaparım

Videolar her:007:aman gerçeği yansıtmaz[media]https://www.youtube.com/watch?v=NJY0L7W_b0w[/media]
Transfer sezonu bitsin artık .
Kanaltürk'te Ronaldinho takim ici dengeleri bozarmis diyorlar. Iste bunlar hep yabanci sinirlamasinin yan etkileri. Türk oyunculara bu rahatligi verirsen olacagi bu. Hedef yok, vizyon yok, keyifler yerinde. Takim icin denge bahanesi kullaniliyor.
Gerçekten Tulun hakkında pek fikir sahibi olduğunuzu düşünmüyorum ilişkileri ve transferler konusunda. Kendisini gram sevmesem de, transfer bitirmekte çok başarılı biridir. Drogba Sneijder Muslera bunların hepsinde Tulun rolü var. Hakkını yemeyin.
Alakası yok. Başkanın danışmanı teknik direktördür.
Lutfi Arıboğan olmasın.?
Fatih hocaya danışmıyordu pek nedense.İkili ilişkilerin neden bozulduğunu biliyorsunuz herhalde,bu fitilin ateşlendiği olaydır,Sneijder,kaka vs...
sizin işiniz gücünüz yokmu abi ya transfer diye kafayı yemişsiniz,bunların hepsi vaktinizin bol olduğundan sanırım Allah akıl fikir versin sizlere..
Resim çekilip, şampanya patlatmaktan bahsetmedim.
Gerçekten Tulun hakkında pek fikir sahibi olduğunuzu düşünmüyorum ilişkileri ve transferler konusunda. Kendisini gram sevmesem de, transfer bitirmekte çok başarılı biridir. Drogba Sneijder Muslera bunların hepsinde Tulun rolü var. Hakkını yemeyin.