Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biz burda transfer bekliyoruz gelip takıma katkı yapsın takımdaki eksikler giderilsin diye bizene arkadaş dönen paralardan biz para konuşmaya değil Galatasaray konuşmaya geliyoruz

Kusura bakma da arkadaşım geçen sene de millet Ambrabat'ı bekliyordu, bu sene de kovmak için bekliyorlar:)

Bizim miilet herşeyde olduğu gibi sadece tüketici oldu ego tatmini gibi birşey, kusura bakma da kimse başarı için transfer istemiyor bence, herkes aaa bak ben bunu aldım karşı takım çatlasın havalarınd, onun için de Türk futbolunun hali ortada.

Hiç düşündünüz mü gerçekten Türkiye'Den son 10 yılda yetiştirilipte çıkan lkça tane gen yerli yabancı oyuncu avrupaya satıldı, onu bile geçtim Türkiye'den ayrılan hangi yabancı oyuncu avrupanın elit takımlarına gitti 1 elin 5 parmağını geçmez, ne kadar alınırsanız alının Türkiye ve Türk futbolu Katar liginden öceki son duraktır, bizi Galatasaray'ı ileriye taşıyacak hamleler bu tarz transferler değil uzun süreli yapılanmalar ve altyapı sağlamlığıdır, bir gece de ne olduğ belirsiz adamlar ya da bir sezon brezilya da parlayarak fiyatı tavan yapmış adamlar Galatasarayı başarıya taşıyamaz.

Transfer sadace bir hastalık, sözüm ona istisna Drogba ve Sneijder gibi adamlar hariç onlarda denk geldi de aldık orası ayrı konu.

ayrıca burda transfer konuşulmuyor sadece

günlük olağan şeyler de konuşuluyor

mesela yarın sınav var başarı dileklerinize ihtiyacım var gsc ailesi

biz bir aileyiz kenetlendikçe daha da büyüyen

-Tapatalk-

ayrıca burda transfer konuşulmuyor sadece

günlük olağan şeyler de konuşuluyor

mesela yarın sınav var başarı dileklerinize ihtiyacım var gsc ailesi

biz bir aileyiz kenetlendikçe daha da büyüyen

-Tapatalk-

fenerbahçilelerin lafları çalma

Adnan Öztürk bu kulüpte başkan olursa taraftarlığımı donduracağım tek kişidir. Hiç bir sözüne itibar etmeye değmez.

Kulübün başkanı Bülent Tulun değildi. Eğer kulüpte bir oyuncu parası ödenmediği için gidiyorsa orada tek suçlu başkandır, yönetim kurulu bile değil. Ribery olayı fiyaskodur.. 1 kaç kuruş için 30-40mdan olduk.

Peki. Transferler tutunca sıralıyorsun Bülent tulun getirdi. Onun başarısıdır diye. Gelen oyuncu kaçınca neden yönetime atıyorsun topu.

Katkı neymiş güzel kardeşim sabah akşam transfer beklemek mi kusura bakma ama ben eşşek gibi 15 saat çalışıyrum hergün, sizler gibi gece tarılarına kadar transfer neden olmuyor diye yönetime sallamıyorum.

hem çok saçma burda beklemek sanki sizler bekliyorsunuz diye transfer yapılacak adamlar uğraşıyoprlar işte ne zaman şartlar uyarsa o zaman olur,haırlısı olanda formayı giyer.

ha bir de şu var Galatasaray'ın hangi yönetimi zamanında transferleri yaptı ki, siz bence oturun son akşam heyecanlanın.

hem de futbol transfer piyasası için bu kadar heyecanlanmayın,milyon dolarları götüren onlar onların aileleri bile sizin kadar sıkıntı çekmez bu transfer mevzusunda.

O zaman gazete de okuma onlarda ne para götürüyor, ne bileyim arabaya binme imalatçıları acayip para kaznıyor hele hele iphone alma :asd:

Hadi senin güzel hatırın için Adnan öztürk'ü dinliyeyim de reis, Yönetimdeyken Fatih Terime karşı, Yönetimden ayrıldıktan sonra hoca gönderildikten sonra hocanın üzerinden yönetimi vuran bir adamın söylediklerine inanmam zor.

Benim de çok sevdiğim söylenemez kendisini, ama o yıllarda Ribery transferiyle bizzat ilgilenen kendisiydi.

Peki. Transferler tutunca sıralıyorsun Bülent tulun getirdi. Onun başarısıdır diye. Gelen oyuncu kaçınca neden yönetime atıyorsun topu.

Çünkü çıkarıp parayı Bülent Tulun vermiyor, bütçe işlerine Tulun bakmıyor. Tulun işi bitiriyor. Drogba gibi oyuncular önerilirsede başkana söylüyor. Kendisi söyledi başkanın. Ayrıca ben sadece Tulun'un payı vardır demedim ki? Ünal Aysal'ın kendi yaptırdığı transferlerde her zaman övmüşümdür fazlasıyla. Yarın bir gün Bruma'nın maaşı ödenmese ve gitse, ben Tulun'umu eleştireceğim başkanımı? Tabi ki Ünal Aysal'ı.

Kusura bakma da arkadaşım geçen sene de millet Ambrabat'ı bekliyordu, bu sene de kovmak için bekliyorlar:)

Bizim miilet herşeyde olduğu gibi sadece tüketici oldu ego tatmini gibi birşey, kusura bakma da kimse başarı için transfer istemiyor bence, herkes aaa bak ben bunu aldım karşı takım çatlasın havalarınd, onun için de Türk futbolunun hali ortada.

Hiç düşündünüz mü gerçekten Türkiye'Den son 10 yılda yetiştirilipte çıkan lkça tane gen yerli yabancı oyuncu avrupaya satıldı, onu bile geçtim Türkiye'den ayrılan hangi yabancı oyuncu avrupanın elit takımlarına gitti 1 elin 5 parmağını geçmez, ne kadar alınırsanız alının Türkiye ve Türk futbolu Katar liginden öceki son duraktır, bizi Galatasaray'ı ileriye taşıyacak hamleler bu tarz transferler değil uzun süreli yapılanmalar ve altyapı sağlamlığıdır, bir gece de ne olduğ belirsiz adamlar ya da bir sezon brezilya da parlayarak fiyatı tavan yapmış adamlar Galatasarayı başarıya taşıyamaz.

Transfer sadace bir hastalık, sözüm ona istisna Drogba ve Sneijder gibi adamlar hariç onlarda denk geldi de aldık orası ayrı konu.

muslera melo bruma bu tarz oyuncular istisna değilmi transfer yapmadan kaç takım alt yapıdan oyuncu çıkarıp sürekli oynatmış porto dediğin takım hersene bi sürü oyuncu alıyor fahiş fiyatlara

Katkı neymiş güzel kardeşim sabah akşam transfer beklemek mi kusura bakma ama ben eşşek gibi 15 saat çalışıyrum hergün, sizler gibi gece tarılarına kadar transfer neden olmuyor diye yönetime sallamıyorum.

hem çok saçma burda beklemek sanki sizler bekliyorsunuz diye transfer yapılacak adamlar uğraşıyoprlar işte ne zaman şartlar uyarsa o zaman olur,haırlısı olanda formayı giyer.

ha bir de şu var Galatasaray'ın hangi yönetimi zamanında transferleri yaptı ki, siz bence oturun son akşam heyecanlanın.

hem de futbol transfer piyasası için bu kadar heyecanlanmayın,milyon dolarları götüren onlar onların aileleri bile sizin kadar sıkıntı çekmez bu transfer mevzusunda.

Allah ailene sabır versin.

Kardeşim bu herifi tartışmak istemiyorum.Gına geldi artık.Boş beleşin teki bunu söylerim sadece.

Benim gözümde Ünal Aysal futboldan ne kadar anlıyorsa, Bülent Tulun da o kadar anlıyor. Bir ara milli maçlarda falan yorumculukta yapmıştı bu adam sanki. Liseli tayfanın elemanı.

gece gece transfer olmaz beklemeyin. yarin engin baytar bildirilecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt