hakan akın
Sarı Üye
- 23 Ağustos 2013
- 680
- 0
- 706
biz burda transfer bekliyoruz gelip takıma katkı yapsın takımdaki eksikler giderilsin diye bizene arkadaş dönen paralardan biz para konuşmaya değil Galatasaray konuşmaya geliyoruz
Kusura bakma da arkadaşım geçen sene de millet Ambrabat'ı bekliyordu, bu sene de kovmak için bekliyorlar
Bizim miilet herşeyde olduğu gibi sadece tüketici oldu ego tatmini gibi birşey, kusura bakma da kimse başarı için transfer istemiyor bence, herkes aaa bak ben bunu aldım karşı takım çatlasın havalarınd, onun için de Türk futbolunun hali ortada.
Hiç düşündünüz mü gerçekten Türkiye'Den son 10 yılda yetiştirilipte çıkan lkça tane gen yerli yabancı oyuncu avrupaya satıldı, onu bile geçtim Türkiye'den ayrılan hangi yabancı oyuncu avrupanın elit takımlarına gitti 1 elin 5 parmağını geçmez, ne kadar alınırsanız alının Türkiye ve Türk futbolu Katar liginden öceki son duraktır, bizi Galatasaray'ı ileriye taşıyacak hamleler bu tarz transferler değil uzun süreli yapılanmalar ve altyapı sağlamlığıdır, bir gece de ne olduğ belirsiz adamlar ya da bir sezon brezilya da parlayarak fiyatı tavan yapmış adamlar Galatasarayı başarıya taşıyamaz.
Transfer sadace bir hastalık, sözüm ona istisna Drogba ve Sneijder gibi adamlar hariç onlarda denk geldi de aldık orası ayrı konu.