Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
renktaş sen ne olsun istiyosun :) Allah aşkına sanki yeniden kadro kuruyo yönetim bi akışına bırak belki cuk diye oturcak oyuncular takıma Drogba'ya da yaşlı dediniz çok forvet vardı ne gerek var dediniz noldu iyiki almışız dediniz sonra.Bi düşünsene ribery nin geldiği günü kim tanıyodu ribery i bak adam dünya yıldızı şimdi

ribery'e suratinda meymenet yokki oynicagi futbol ne olsun diyeni bile duymustum alindiginda :sleeping:

Ekrem sana laf vuruyor senin bu cumleden anladigin seye bak:)

ekrem bana laf atıyor bende karşılık olarak daha ağırını cevap veriyorum ,sizde hopp diye ortalığa atlıyorsunuz ,üstelik sizin mesajınızı ekrem beyde beğeniyor, gençliğin durumu gercekden ciddi derecede vahim... (böyle bir açıklama yapmazdım ama seviye nedeni ile mecbur kaldım)

Şu forumda hala Sabri savunuluyor ya deli oluyorum.Arkadaş nasıl yediriyorsunuz her kötü orta veya şutundan sonra sırıtmasını? Nasıl hazmediyorsunuz elinde tesbih,omzunda ceketle reyizcilik oynamasını? Yıllardır sırf Galatasaraylı diye sağ bek oynamasını,milyonlarca lira zarara uğratmasını? Mayıs'ta sözleşmesi bitiyor,o yok gibi düşünmek en iyisi.Şimdilik Eboue,Hamit ve Salih/Veysel yeter bize.

ekrem bana laf atıyor bende karşılık olarak daha ağırını cevap veriyorum ,sizde hopp diye ortalığa atlıyorsunuz ,üstelik sizin mesajınızı ekrem beyde beğeniyor, gençliğin durumu gercekden ciddi derecede vahim... (böyle bir açıklama yapmazdım ama seviye nedeni ile mecbur kaldım)

O kadar ağır laf yedim ki 3 gün kendime gelemicem :) neyse kapatalım bu konuyu senin dediğin olsun bizim yönetim beceriksiz,rastgele transfer yapan,sağa sola para saçan 11 tane ön liberolu takım kuran yöneticilerden bile kötü olsun :)

Transfer listesini Terim mi yaptı acaba ? Bütün kazmaları topluyoruz gene.

olan olmus Salih gelmis,Allah utandırmasın ne diyelim

önümüzdeki sezon tribünlerde "salih dursun, aysal gitsin" tezahüratlarını duyacağız galiba x(

Çeptalk

Salih Dursun belki yedektir, Veysel Sarı da alıp sezon sonu 30 ar yaşlarında ki Eboue ve Sabri' ye güle güle diyecekler belki biraz pozitif düşün lan içimi kararttınız.. Daha İzzet ayağını topa değmeden bitirdiniz adamı

[media]https://www.youtube.com/watch?v=P96470zJYeE[/media]

alalım işte lan

Telles gelecek de nereye gelecek beyler?

Hali hazırda

Muslera-eboue-riera-chedjou-melo-hajrovic-amrabat-sneijder-bruma-drogba

Olarak 10 tane yabancımız var. Kontenjan dolu yani. Hajroviç çok mu acildi anasını satayım. Sol bek diye diye öldük burda.

Gökhan Gönül disindaki tüm sag bekler Sabri'den iyi degil. Sabri nefreti yüzünden 3 milyon euro para harcamaya degermiydi acaba???

Hajrovic'te türk olarak oynayamazsa yönetim 2 de 0'la basladi transfere..

Tolgay Arslan'i bile alamadi vizyonsuzlar, Hamburg'un dün 100 milyon euro borcu oldugu aciklandi.

Şu forumda hala Sabri savunuluyor ya deli oluyorum.Arkadaş nasıl yediriyorsunuz her kötü orta veya şutundan sonra sırıtmasını? Nasıl hazmediyorsunuz elinde tesbih,omzunda ceketle reyizcilik oynamasını? Yıllardır sırf Galatasaraylı diye sağ bek oynamasını,milyonlarca lira zarara uğratmasını? Mayıs'ta sözleşmesi bitiyor,o yok gibi düşünmek en iyisi.Şimdilik Eboue,Hamit ve Salih/Veysel yeter bize.

Mükemmel bir yorum o kötü şutlarından sonraki sırıtması beni deli ediyor salih hertürlü sabriden iyidir hiç olmazsa işini ciddiye alır birde veysel gelsin tamamdır yeter 15 senedir sabriye tahammül ettiğimiz

Dogru dusunuyoruz demekki birbirimizi tanimadan destekliyoruz.Ben genc dedigin o caglari coktan gectim.Genc oldugumu nerden cikariyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt