Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan Telles Telles diye millet kafayi yemis,hicbirimizde tek bir macini izlemedik,bende isterim genc ve yetenekli futbolcuyu ama alinmazsada baskanimin cani sagolsun,adam almaya ugrasiyor zaten,cok almak istersede alir zaten

Ulan Telles Telles diye millet kafayi yemis,hicbirimizde tek bir macini izlemedik,bende isterim genc ve yetenekli futbolcuyu ama alinmazsada baskanimin cani sagolsun,adam almaya ugrasiyor zaten,cok almak istersede alir zaten

Aynen öyle çoğumuz haberleri çıkmadan önce adını bile bilmiyorduk kimbilir daha önemli bir isim üzerinde çalışılıyor olabilir bekleyip görmek lazım

Telles transferinde sorun sadece para. Başka hiçbir sorun olamaz. Kulüp satmayı kabul etmiş, Futbolcu kulübe veda etti resimler paylaşıldı vs. Bizim para konusunda yaptığımız son dakika bir değişiklik olduğuna eminim. Bonservisi taksite bölme olabilir.

biz kesin son dakka bi indirim istemişizdir...

Telles transferinde sorun sadece para. Başka hiçbir sorun olamaz. Kulüp satmayı kabul etmiş, Futbolcu kulübe veda etti resimler paylaşıldı vs. Bizim para konusunda yaptığımız son dakika bir değişiklik olduğuna eminim. Bonservisi taksite bölme olabilir.

en az 15 gündür kulüple transfer görüşmesi yapılıyorsa ödeme ve ödeme şekli konuşulacak ilk şeydir... öyle durduk yerde de değişmez... başkan söyledi zaten para ve ticari şekli konusunda sıkıntı yok teknik bazı sorunlarımız var diye...

bunun açılımını söyliyim ben size... birçok brezilyalı topçuda olduğu gibi telles'in de bonservisi 3-4 ayrı kişi veya kuruma ait... benim bildiğim bir kısmı juventut, %40ı gremio, bir kısmı da kendi ailesinde diye okumuştum biryerde... karşınızda sadece gremio olsa iş kolay...

karşı taraf haklı olarak teminat mektubu isteyebilir... aynı şekilde bizimkiler de sonradan bir bonservis sorunu çıkmaması için garanti peşinde koşabilir... bunu illa ki "oooo bizimkiler para vermiyormuş" şekline getirmenin manası yok...

Alınır almaz bilemem ama Başkan televizyona çıkıp Mancini Alex'i çok övdü önceliğimizi verelimmi dedik verin dedi diye açıklama yapti alınmazsa hata olur ama elbet alternatif vardır ama bu kadar yaklaşmışkan alınması lazım.

Cop oyunculara milyon euro lar veren yonetim bizahmet para muhabbeti yapmasin neyse parasi versinler bir solbek alsinlar su takima artik biktik sacmasapan oyunculari solbekte gormekten.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Galatasaray'ın yerli oyuncu kadrosunun dar görünmesi ve henüz bir takviye yapılamaması hakkındaki soruya da Aysal, "Bakın, transfer sezonu daha yeni açıldı. Tahmin ediyorum ki önümüzdeki 1 hafta içinde bu görüşünüz değişecek. Bu eksikliklerimizi tamamlayacağız, merak etmeyin" diye yanıt verdi.

/quote]

Yemin ederim dalga geçiyorlar bizimle..

Umarim Telles transferinde ilerde bu teknik detaylar yüzünden almadigimiza pisman olmayiz.

Mancini israrla istemis, önceligi ona verin demis, bir sekilde halledin iste yani.

Acikcasi aynisi Tarik ve Veysel icin gecerli. Kayserispor´a yaklastigimiz gibi yaklassaydik, bugün kamptalardi. 2 Milyon´a ikisi de biterdi.

Tamam belki 6 ay sonra serbestler de, inatlasma sonucunda alamamak da var isin ucunda. 2 Milyonluk is ikisi de. Fazla istemiyorlar.

Bu oyunculari kacirip sonra Salih ve Umut ile transferi kapatirsak, komik olur yani.

Ulan bi kerede aglamayin kardesim. Birakin adamlar isini yapsin! Ne yapsalar olmuyor. Boyle cabuk hamleler yapildiginda yok cok para yok bu olmamis su olmamis. Hep negatif bakiyosunuz herseye bikerede sabirli olmayi deneyin mk

en az 15 gündür kulüple transfer görüşmesi yapılıyorsa ödeme ve ödeme şekli konuşulacak ilk şeydir... öyle durduk yerde de değişmez... başkan söyledi zaten para ve ticari şekli konusunda sıkıntı yok teknik bazı sorunlarımız var diye...

bunun açılımını söyliyim ben size... birçok brezilyalı topçuda olduğu gibi telles'in de bonservisi 3-4 ayrı kişi veya kuruma ait... benim bildiğim bir kısmı juventut, %40ı gremio, bir kısmı da kendi ailesinde diye okumuştum biryerde... karşınızda sadece gremio olsa iş kolay...

karşı taraf haklı olarak teminat mektubu isteyebilir... aynı şekilde bizimkiler de sonradan bir bonservis sorunu çıkmaması için garanti peşinde koşabilir... bunu illa ki "oooo bizimkiler para vermiyormuş" şekline getirmenin manası yok...

Senin düşüncen seni, benim düşüncem beni bağlar. ikincisi, Anlattığın bonservisin dağılım olayı da teknik bir olaya girmez. Ucu paraya bağlanır ve mevzu para olunca ne kadar cimri olduğumuz bilinen bir gerçek. 2-3 Milyon Euro yüzünden Shaqiriden vazgeçmiş bir yönetimden bahsediyoruz. + Tellesin gelmesini de istemiyorum. Umarım sorun düzelmez.

Yahu ben anlmaiyorum bu yönetimin transfer isini...

Adam 1 aydir twit atiyor 8 ocakta istanbul'dayim diye...

madem daha hic bir anlasma yapmadiniz, bu adam niye bu kadar emin konusuyor...

ozaman neden adami bosuna ümitlendirip hayal kirikligina ugratiyorsunuz hevesini kaciriyorsunuz...

hem gösterip hem vermiyorsunuz her zaman aynisi...

aynisi tarik icinde gecerli ozaman otur önce kulübüyle anlas sonra git oyuncuya sulan...

her transferde ayni sacmalik!

isi profesyonellere birakacagim dedi baskan ama transferi yürütenler amatör gibi is yapiyor..

getirin haldun üstüneli geri, söyleyin istediginiz adami, transfer bitene kadar kimsenin ruhu duymaz!

Alternatif isimler arasında Alvaro Pereira'nın da ismi geçiyor. Bence şu anda en mantıklı transfer olur. Sezon sonuna kadar kiralık + opsiyon bizi fazla zarara sokmaz. İnter'de fazla oynamadığı için ayrılmak istiyormuş. Uluslararası ve Avrupa tecrübesini de göz önünde bulundurursak daha garanti katkı yapar gibime geliyor.

Ya Gremio´nun alacagi para 2 Milyon filan zaten. O yüzden parayi pesin istiyorlar.

Her seferinde 200.000 alacaklarsa, Telles gibi adami niye kaybetsinler? :) Onlar da hakli.

Ayrica Gremio diyor ki, "Biz detaylarda da anlasmistik, niye caydilar anlamiyoruz"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt