Mutlu Sahin
Tecrübeli Üye
- 7 Temmuz 2010
- 6.552
- 1
- 1.173
Abi durun bi sakin yine birilerini gondermeye basladiniz. Hem Manchini anlasamadigi zaman dua edelim de istifa etsin kendini kovdurursa tazminati ayukaya cikar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haydaa... Eurosport diyorsunuz ama kaynaklari bu galiba:
Mancini out of Gala already? | Football Italia
Of ya icim daraldi.![]()
eurosport'un kaynagi ingiliz gazetelesi yalniz (kaynagini yazmamis olsalarda)..
haberin dogrulugu olabilir..
bildigimiz üzere yönetim hic bir zaman 1. secenegi degil, sürekli ücüncü besinci alternatife yogunlasiyor..
mancini istifa ederse yönetim bitmistir yani gözümde böyle sacmalik olmaz..
spk'nin da taaaaaa...
hala sermaye arttirimini onaylamadi cirkefler önümüze tas koymak icin ellerinden geleni yapiyorlar..
sermaye arttirimi gerceklesse, daha rahat hamle yapardik...
muhtemelen ara transfer döneminin bitmesini bekliyorlar onaylamak icin!
Tugay yeni td
yeni kırsaclımız,atkıyıda tak,pek bi fark yok(((
Noluyor manci gidiyor bruma gidiyor telles gelmiyor bu dedikodular nedir tam havaya girmişiz ?
şu Shaqiri efsanesi de bir türlü bitmedi gitti...
Shaqiri'yi az para verdik diye kaçırmadık... kulübün istediği parayı Bayern verdi diye Bayern'i tercih etti... farzet ki aynı parayı biz verdik kulübüne ve Shaqiri biz ve Bayern arasında tercih yapacak... polyannacılık oynamayalım lütfen...
ama şu konuda kesinlikle haklısın... 'Senin düşüncen seni, benim düşüncem beni bağlar'... forumlar bunun için var zaten...![]()
Transfer dönemi acilali 3 gün olmus, yönetime sallayan doluşmuş yerli transfer yapmadik diye..
Gesendet von meinem GT-P3110 mit Tapatalk
sniper gs tvde
Çeptalk