Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi durun bi sakin yine birilerini gondermeye basladiniz. Hem Manchini anlasamadigi zaman dua edelim de istifa etsin kendini kovdurursa tazminati ayukaya cikar

eurosport'un kaynagi ingiliz gazetelesi yalniz (kaynagini yazmamis olsalarda)..

haberin dogrulugu olabilir..

bildigimiz üzere yönetim hic bir zaman 1. secenegi degil, sürekli ücüncü besinci alternatife yogunlasiyor..

mancini istifa ederse yönetim bitmistir yani gözümde böyle sacmalik olmaz..

spk'nin da taaaaaa...

hala sermaye arttirimini onaylamadi cirkefler önümüze tas koymak icin ellerinden geleni yapiyorlar..

sermaye arttirimi gerceklesse, daha rahat hamle yapardik...

muhtemelen ara transfer döneminin bitmesini bekliyorlar onaylamak icin!

Ya inanmayin ya :) Ingiliz gazetelerinin de Türk gazetelerinden farki yok. Paso magazin.

Daha az evvel dinledim Baskani. "Hocamiz da cok mutlu" dedi. Takmayin siz böyle seyleri.

Ortalık karıştı yine, transferler hemen bitse olmazdı zaten

GSTV artık şifresiz yapin artık internetden kaçak yayın izler gibi ligtv izliyoruz.

tarık eskisehirle sözlesme yenilemek icin görüsmeler yapıyor,baktı ki bizden adım yok bende yoluma bakayım dedi

Noluyor manci gidiyor bruma gidiyor telles gelmiyor bu dedikodular nedir tam havaya girmişiz ?

Transfer dönemi acilali 3 gün olmus, yönetime sallayan doluşmuş yerli transfer yapmadik diye..

Gesendet von meinem GT-P3110 mit Tapatalk

şu Shaqiri efsanesi de bir türlü bitmedi gitti :)...

Shaqiri'yi az para verdik diye kaçırmadık... kulübün istediği parayı Bayern verdi diye Bayern'i tercih etti... farzet ki aynı parayı biz verdik kulübüne ve Shaqiri biz ve Bayern arasında tercih yapacak... polyannacılık oynamayalım lütfen...

ama şu konuda kesinlikle haklısın... 'Senin düşüncen seni, benim düşüncem beni bağlar'... forumlar bunun için var zaten... :)

Ali dürüstün bu konuda açıklamalarını okumanı öneririm. Aynı zamanda o dönemlerde Şeref Aydının Foruma bu transferle ilgili verdiği bilgileri de bulabilirsen onları da okursan yararına olur. Yanlış hatırlamıyorsam 9 Milyon Euro + Şl'e kalma durumunda 2 milyon Euro daha vermeyi önermiştik. Basel 13 Milyon Euro keş para istemişti. Aynı Shaqiri 9+3'e Bayern'e gitti. Bayern'de ne yapıyor şimdi? Bize gelse sürekli forma şansı bulurdu :) Bu x takımla biz istiyoruz bizi tercih etmemesi gibi saçmalıkları geçelim artık. Brumayı da ingiltereden isteyen takımlar vardı oyuncu bizi seçti. Basel ile anlaşsaydık eğer, oyuncuyu ikna etmek çok kolay bir hal alırdı :) Bruma da yaptığımız bonkörlüğü Shaqiri de yapabilseydik şuan o da bizdeydi.

Transfer dönemi acilali 3 gün olmus, yönetime sallayan doluşmuş yerli transfer yapmadik diye..

Gesendet von meinem GT-P3110 mit Tapatalk

Önceden görüşülüp halledilir transfer dönemi acilincada alinip kampa sokulur mac oynatilir sistem her yerde böyledir son gün alinip 1 ay takima alisilmasi beklenmez

Discovery cihazımdan gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt