Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hiç bişey bilmeyen adam transferde başkana güvenmiyorum ona güvenmiyorum buna güvenmiyorum git kendin yap madem açıklanmadan eleştirmeyi çok seversiniz açıklandıgığındada fenerliler gibi kalırsınız

Transferler mancinin isteğine göre değil yönetimin insiyatifinde sürdürüldüğü ve verilen sözlerin tutulmamasından dolayı mancini görevi bırakabilirmiş bunun için Aysal acilen antalya kampına katılıp mancini bir görüşme yapmış.Neden her transferden döneminde böyle sıkıntılar yaşıyoruz

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şu teoriyi herkes yazabilir ama herkes yemez

karalar bağlamanın manası yok. telles olmassa başkası olur.

keyfiniz yerine gelsin

1497768_811697935526127_1244930640_n.jpg

hahhhahha :D .D

hiç bişey bilmeyen adam transferde başkana güvenmiyorum ona güvenmiyorum buna güvenmiyorum git kendin yap madem açıklanmadan eleştirmeyi çok seversiniz açıklandıgığındada fenerliler gibi kalırsınız

Benim neyi bilip bilmedigime sen mi karar veriyorsun? Ben orada Alpere bisey sordum? Sen kimsinki? Alperle devamli konusan biriyim ayrica.

Sen kendini fasulyeden nimet sanma evlat.

sen sazansınki saçma sapan şeyler yazıyorsun sen kimsinde galatasaray başkanına güvenmiyosun çokta lazımdı güvenin zaten allahın apaçisi

Guvenmiyorum arkadas sana mi sorcam? Transfer olayinda guvenmiyorum, sen kim oluyorsun baskanin kicini sen mi topluyorsunda boyle bozuluyorsun apaçiymis, babandir apaçi.

Benim neyi bilip bilmedigime sen mi karar veriyorsun? Ben orada Alpere bisey sordum? Sen kimsinki? Alperle devamli konusan biriyim ayrica.

Sen kendini fasulyeden nimet sanma evlat.

hııı bırakın tellallıgıda doğru düzgün yorum yapın anlık şeylerle ona buna güvenmiyorum şu olmaz bu olur demeyi bırakın bekleyin zamanı geldimi adam gibi eleştirin yada tebrik edin

Kendimizi kandirmayalim arkadaslar. Bu transfer dönemi yine iyi baslamasina ragmen, dogru isler yapilmasina ragmen, berbat gidiyor.

Telles'i birakip önceligi Hajrovic'e vermek sacmaliktir.

Üstelik Hajrovic yabanci deniliyor.

Bunun Hajrovic ile alakasi yok, iyimi kötümü degil mevzu.

Her dönem yanlis planlama.

Umarim Telles transferi biter.

Gesendet von meinem Xperia Z1

Kap açıklaması yapılır diye biz mi dedik kardeş?

Umutlandırmasın insanları o zaman.

Sürekli tarih vermesi ve transferlerinde o tarihlerde gerçeklesmemesi de cabası.

Başkanı severim ama hata yaptığında da söylememiz lazım.

Transfer konusunda bu tarz hataları ilk kez de yapmıyor üstelik.

bkz: ''Shaqiri Galatasaray'a,Galatasaray Shaqiri'ye yakın''

Sonuç=Hüsran

Muzzi Özcan (Mancini´nin menejeri) : Roberto Mancini is happy at Galatasaray. The rumours about Mancini leaving are ridiculous and untrue

"Robert Mancini Galatasaray´da mutlu. Mancini´nin ayrilacagi seklindeki dedikodular sacma ve kesinlikle dogru degil"

hııı bırakın tellallıgıda doğru düzgün yorum yapın anlık şeylerle ona buna güvenmiyorum şu olmaz bu olur demeyi bırakın bekleyin zamanı geldimi adam gibi eleştirin yada tebrik edin

Ben devamli guvenmiyorum baskana, suanda Telles olmadi diye yada olmiycak diye degil kendine gel once.

Ideal Hollanda'da kullanilan e-bankacilik sistemi alperde biliyor ona itafen takildim ben sana neoluyor hem?

Baskanin herzamanki yaptigi 7 gun sonra fikriniz degisir diyor, her gun transfer diyor.

31 ocak burada hala sol bek gelecek mi diye beklersen gorurumuz seni.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt