- 9 Ocak 2014
- 33.074
- 9.424
- 1.538
Ayrıca Manuda Zaten, Evra gibi Büttner gibi sol bekler var. ve tahminen Sol Bekede Leighton Bainesi Transfer edecekler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Telles´i bile alamayan yönetimin Coentrao´yu alabilecegini düsünmek biraz komik geliyor bana acikcasi.
Kaldi ki Coentrao´yu ManU israrla istiyor. Onlar zorlaniyor, biz mi alacagiz?
Telles gelirse Melo ve Bruma ile
Coentrao gelirse Bruma ve Meloyla
Pereira Gelirse Muslera ve Rierayla Kanka olur. Nası tespit dillerden yola çıktım![]()
Hız-Telles
Tecrübe-Pereira
Güven,Temkin-Pereira
Teknik-Denge
Tellesin orta açma konusunda sıkıntıları varmış galiba birde. Pereira iyi bindirme yapıp ortalar açabiliyor.
Alex Telles'in yerine Fabio Coentrao gelirse efsane transfer olur.
Real Madrid'de ligde sadece 4 kez forma giymis (sadece 2 mac 90 dakika)
Marcelo yoksa Ramos, Arbeloa veya Fernandez'i kullanabilirler.
Sampiyonlar Ligi'nde de oynatabiliyoruz.
Coentrao'dan iyi dünyada kac sol bek var ki zaten?? 1.5 sene opsiyonlu kiralarsak efsanevi bir transfer olur.
20 yasinda sadece 1 sezon profesyonel olarak oynamis, ne verecegi belli olmayan adama 6 milyon verilmez.
Renktaş orta açması önemli değil Sabri'de alışığız bu tip olaylara..![]()
Countreao 10'a falan bırakırlar mı ki?
Countreao 10'a falan bırakırlar mı ki?
çok karışık şekilde başladık sezona...sonra uykuya daldık,juventus maçı uyandırdı...en sinir bozucu olanı bizim ciddiyetsizliğimizin yanında,fenerin haketmediği son dk golleri.bursa maçı (son dk olmayan faul),kasımpaşa (son dk faullü gol)...gençler maçında da faullü golle galip geldiler.
şimdi bu köpek soyları mı hakediyo şampiyonluğu?tekrar ediyorum,2011 'deki gibi olmayacak.Allah'ın adaleti var.
Hız-Telles
Tecrübe-Pereira
Güven,Temkin-Pereira
Teknik-Denge
Tellesin orta açma konusunda sıkıntıları varmış galiba birde. Pereira iyi bindirme yapıp ortalar açabiliyor.
İMZA SERDAR SEZGİN....
Bence bırakmazlar. Kapıyı 16-17 Milyon Euro'dan açarlar. 12-13 Milyon Euro civarına bir ihtimal.
Kiralık alabilirsek 1.5 senelik 3.5-4 Milyon Euro gibi bir ücrete alınabilir.
Senelik ücretini de ödersek kabul edeceklerdir.
Ama önemlisi Cl'de oynama durumu 1 maç oynamış galiba ki bu kötü. 2.cisi de kendi gelmek isteyecek mi? Henüz 25 yaşında çünkü.