- 6 Nisan 2010
- 7.481
- 374
- 1.518
Burak Yılmaz: Selçuk'la pes oynuyoruz; Galatasaray'ı alıyor, oyunda top bana yani Burak Yılmaz'a gelince bilerek auta atıp moralimi bozuyor.D
D
D
Selcuk'da gizliden Burak'a gicik oluyor bence
tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burak Yılmaz: Selçuk'la pes oynuyoruz; Galatasaray'ı alıyor, oyunda top bana yani Burak Yılmaz'a gelince bilerek auta atıp moralimi bozuyor.D
D
D
Başkan evra'yı getir.
Drogba zaten bostaydi ?
Sneijder 100% ayrilacakti
Shaqiri neden alamadik ?
Drogba zaten bostaydi ?
Shaqiri neden alamadik ?
Cunku Necati daha komple bir futbolcu
Kardeş evranın kalitesi yeter. ama cl de oynayamayacağı için diğer oyunculara yönelinmeli.
Galatasarayimiz ve daha iyi alternatif ? yapma canisi .. bizimkiler iyi topcuyu kacirmakta bire bir .. Shaqiri isine donecek sen gor .. 3kurus teminat icin alamicaz .. Telles gordugum kadariyla tam bizlik solbek
Drogba zaten bostaydi ?
Shaqiri neden alamadik ?
Bayern ile Galatasaray bir mi ? Wesley i Liverpool filan da istiyordu aldi baskan... Sen her takim ile rekabete giremessin, simdi biz Es ES den Alperi alamadik diye, baskan mi suclu ? Para icin herkes bi tarafini satar
Amrabat adam gibi adamsin
Halil KUTLU @HalilKUTLU12now
Amrabat: ''Fırsat verilirse çok faydalı olacağıma %100 eminim. Beni aşkımdan ayırmayın. Beni Galatasaray'dan ayırmayı
EVLENDIRIN BUNU BIR TURK KIZIYLAN...........BIKTIM AGALAMALARINDAN!
TURK STATUSUNDA OLSUN!:nargile::nargile:
Sneijder hem kalitesi hemde tecrubesiyle kesinlikle kaptanligi hak ediyor. Cok da yakışır aslana...
Bu adam bizde biraksin futbolu.
♧tapatalk♧
Shaqiri Avrupa'da oynamış ve belli derecede kalitesini ispat etmiş bir oyuncuydu. Zaten o yüzden Bayern'e gitti. Alex için aynı şeyler geçerli değil. Ben izlemedim. Bu forumda da fazla izleyenler olduğunu düşünmüyorum. Baroni gibi malların lafını referans alamam. Haa gelir iyi çıkar o ayrı. Ama izlemedim o yüzden şöyle olur böyle olur diyemem. Ve ne olduğunu bilmediğim bir oyuncu için kimseye baskı yapamam.
Tamamda sen askin icin ne yaptin be gardas![]()