Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fırsat işi ayrıdır.

Telles'i alamazsın, Coentrao veya Evra gelebilir.

Birincisi bu adamların takımda ki durumu önemli. Oynarken Madrid'den, Chelsea'den, Inter'den, Barcelona'dan nasıl getireceksin adamları.

1996'da Hagi, 1997'de Popescu, 1998'de Taffarel nasıl geldiyse, yine 2013'de Sneijder ve Drogba'da nasıl geldiyse Coentrao da öyle gelebilir ki bu saydığım isimlerin hepsi kariyer olarak Coentrao'dan çok daha üst düzey şekilde oynamış isimler.

Ama Telles mi gelirse Mancini için daha faydalı olur yoksa bu adam mı onu işte bilemezsin.

Mancini bu kadar istediğine göre bir bildiği var ki istiyor. Yoksa kurarsın daha üst düzey adamların oynadığı kadroyu da.

Beşiktaş'ın

Guti-Quaresma-Almeida-Simao'lu kadrosu çok mu kötüydü de ilk 3'e bile giremedi ligde o sene.

Doku uyumu önemli kısaca.

Ben de burada defalarca

Vermaelen-Arsenal

Coentrao-R.Madrid

Mexes-Milan

Pepe-R.Madrid

gibi adamları bu takımda görmek isterim dedim, kadrolar kurdum. Ama hocanın oyun tarzına uyacak mı bu önemli.

Fatih Terim mesela bu adamların bazılarını al toplama takım yap o kadro ile başarılı olur, ama Mancini olamayabilir. Çünkü Terim'in kafasında kurduğu net bir taktik oyun anlayışı yok. Var ama spesifik değil. Mancini maç maç düşünse de, topa fazla sahip ol, mümkün olduğunca ileri pas ile oyna, skoru alınca daha kontrollü ama rakibin zaafı neyse ona çalışarak daha fazla tehlikeli olabilirim tarzı bir adam.

Kafasında 3-5-2 vardır. Telles'n ona daha uygun olacağını düşünüyordur, onu oynatmak ister, o adamı daha çok ister. Olay bu.

Güzel yazmışsın ama Coentrao 25 yaşında Hagi Popescu Taffarel bize kaç yaşında geldi?Guti Querasma Almeida Simao nun dokuyla alakası olduğunu düşünmüyorum bana göre Querasma dahil 2.sınıf yaşı geçmiş futbolculardı.

2 Yil Sonra yine Savunma sikinti yasacagiz...Vidic 32 , Terry 33 , Sagna 30

Tabi kii cok tercübeli ve kisa zaman icin basari getericekler...ama 2 sene sonra sikintlar yineden basliyor

Bizim maddi durumumuz itibariyle yüksek bonservisli defans almak büyük risk bence suan. Iyi bir stoperin fiyati 10 Milyon.

Muslera

Sagna Vidic Terry Coentrao

Melo Selcuk

Hajrovic Sneijder Bruma

Drogba

Muazzam kadro olurdu önümüzdeki sene icin. Bir kanat daha alinabilir hatta.

Sagna-Vidic-Terry'nin bonservisi yok. Imza ücretleri verilse bile ucuza gelirler.

Coentrao 1.5 sene kiralik. Üstüne bir tane de kanat ekledik mis gibi kadro olurdu.

AMA LANET OLASI YABANCI SINIRI BU KADROYU KURMAMIZA IZIN VERMIYOR

yabancı sınırının olmadığı ülkelerin takımları neden bu kadroyu kurmuyor sence hem de bizden çok daha iyi durumları varken.

Bence telles Galatasaray niteliğinde değil. Yani alabileceğimiz yada kiralayabielceğimiz bir sürü Clde güvenebileceğimiz oyuncu var. Coentrao dahil. kiralayabiliriz. kendisine zaten madridde sıra gelmiyor.

Kaç kere izledin Telles'i?

Mancini özellikle istiyormuş Telles'i,bence kesinlikle alınması lazım

Seneye böyle olsa ben fitim bu sezon ömer veysel telles al.. Yaza arda + dzeko :)

-------------Muslera---------

Veysel--ömer--semih--telles

--------melo------selcuk-------

Bruma/hajdo----------------arda

-----------------sneijder-----------

-----------------dzeko-------------

yabancı sınırının olmadığı ülkelerin takımları neden bu kadroyu kurmuyor sence hem de bizden çok daha iyi durumları varken.

Herkes kendi seviyesine göre uygun transferler yapmak istiyor. Nemanja Vidic'i alabilsek mesela efsanevi bir transfer olur.. Türkiye'de devrim etkisi yaratir öyle bi defans gelirse.

Carsidan aldim

235px-Ronaldinho_72.jpg

Eve Geldim

dany-b8565.jpg

Beyler yanlış anlamayın. Ben Telles'in alınmasına karşı değilim. Hatta bana kalsa her zaman Telles, Bruma, Hajrovic gibi adamların alınmasını isterim. Ama şu anda belki de en kritik bölgemiz sol bek ve oraya hazır bir oyuncu almak daha mantıklı olur. Çünkü Telles'e vereceğimiz para az bi para değil. 6.5 milyona daha üstün oyuncular alınabilir.

Daha hazır bir oyuncuyuda devre arasında almak çok zor aldıgın oyuncuda takımında istenmediği için gelmiştir bunun yanında 3 milyonluk oyuncuyu 7-8 e itelemeye çalışıyorlar.

renktaşlar noluyoooooooooooo bi hareketlenme var giibiiiiii:yoji: KOPALIM MI ? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt