Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mancini teknik direktorlugunden ziyade karakteriyle benim icin idol olmustur. Hal ve hareketleriyle cok yuce bir adam. Umarim, bir gun yollarimiz ayrilirsa, kirginlik olmaz. Guzel anilarla ayriliriz.

hajrovicin dün yapmak isteyipte heycandan yapamadığı o 2 vuruş kaleyi bulsa ne olacağını bilyosunuz.2 müthiş gol izleyecektik.ama daha iyi böyle.heycanını kontrol etmeli.daha yeni geldi,yol uzun.

Başarılı olacağına inaniyorum. As takimla bi oynasin, takıma da allışsın, ciddi katkı verecektir.

Akıllı, sakin bir futbolcu. Ben dün yinede beğendim, maça ağırlını koymasa da. Olacak ilerde

Dun defansdaki Emre cok hosuma gitti, cocuk cok soguk kanli, hirsli ve mudahaleleri cok yerindeydi, baya bir sasirdim acikcasi. Bu cocuk ile daha fazla ilgilenmek lagzim. Surekli sans verilsin ki gelissin. Ayrica Ibrahim Coskunun golu'de guzeldi, usta isi gol atti, tam koseye vurdu.

İbo henuz 18 yasinda... Tutarsa 15 yil sirtimiz yere gelmez.

Çok iyi bir proje hazırlanmalı Ibrahim Coşkun için. Yavaş yavaş takima adapte edilmeli, acele etmeden. Mesela kadroya alıp bazı kazanılmış maçlarda 15-20 dakika oynatılabilir. Böyle böyle tecrübe kazanabilir. Henüz çok erken Ibrahim için. Ligde ezerler

Dun defansdaki Emre cok hosuma gitti, cocuk cok soguk kanli, hirsli ve mudahaleleri cok yerindeydi, baya bir sasirdim acikcasi. Bu cocuk ile daha fazla ilgilenmek lagzim. Surekli sans verilsin ki gelissin. Ayrica Ibrahim Coskunun golu'de guzeldi, usta isi gol atti, tam koseye vurdu.

Mancini ikisini begeniyor zaten. Genelde kadroya aldigi 2 genc futbolcu bunlar. Baska futbolculari pek A takima cikardigini duymadim. Belki yanlisimdir ama sahsen duymadim gormedim. Insallah ikisini kazaniriz da gururlaniriz. Altyapi oyunculari bi farkli

ibrahim i çok beğendim genç olmasına rağmen fiziği iyi geldi. oyun görüşüde var belli. aydın ı kontra atağa çıkarttığı bir tek topu vardı harkuladeydi gerçekten.

emre de oldukça iyiydi defanstaki en tecrübesiz adam olmasına rağmen hiç sırıtmadı bence. böyle gençlere ihtiyacımız var.

ancak ibrahim in yetiştirme bedelini ödemedik diye lisans çıkartamıyormuşuz sanırım öyle bir haber okumuştum dün. halletmek lazım biran önce

ibrahim i çok beğendim genç olmasına rağmen fiziği iyi geldi. oyun görüşüde var belli. aydın ı kontra atağa çıkarttığı bir tek topu vardı harkuladeydi gerçekten.

emre de oldukça iyiydi defanstaki en tecrübesiz adam olmasına rağmen hiç sırıtmadı bence. böyle gençlere ihtiyacımız var.

ancak ibrahim in yetiştirme bedelini ödemedik diye lisans çıkartamıyormuşuz sanırım öyle bir haber okumuştum dün. halletmek lazım biran önce

O parayi ödememize degecek bir futbolcu mu acaba diye beklemislerdir. Öderler simdi

Şu Bruma artık bi gerçek mevkisinde 3-4 mac arka arkaya oynasa hersey farkli olabilir.

Yakinda stoper olarak oynatacaklar diye korkuyorum.

Her ileri ciktiginda is yapti Bruma dün.

Dün bütün sağ kanatı al sen taşı demesi Mancini'nin gerçekten kusura bakmayın ama ahmaklık..

19 yaşında hiçbir oyuncuya bu misyon yüklenmez hazırlık maçı bunun için fırsat gibi görünsede sonuçta 3-4 yiyebilirdik ilk yarı maç bitebilirdi..

Kaldı ki sen yeteneklerini göstermesi için hazırlık maçlarında beklersin Bruma'yı kendine olan güvenini kazandı mı?

Yoksa güven kaybı mı yaşadı bilemiyorum..

Mancini kusura bakma ama 3-5-2 sağ kanadında Bruma nın oynayamıyacağını denemeden de bilmen gerekir. 3-5-2 kanadı oynayabilecek takımda sadece 2futbulcu var Eboue-Riera.

Dün bütün sağ kanatı al sen taşı demesi Mancini'nin gerçekten kusura bakmayın ama ahmaklık..

19 yaşında hiçbir oyuncuya bu misyon yüklenmez hazırlık maçı bunun için fırsat gibi görünsede sonuçta 3-4 yiyebilirdik ilk yarı maç bitebilirdi..

Kaldı ki sen yeteneklerini göstermesi için hazırlık maçlarında beklersin Bruma'yı kendine olan güvenini kazandı mı?

einstein was here

https://eksisozluk.com/?q=einstein+was+here

Belki bilerek yapiyordur Mancini diye dusunmek istiyorum. Arda da 1 sene sag bek olarak oynamisti Manisa'da. Belki bazi seyler kazandirmak istiyordur Mancini Bruma'ya defansif anlamda. Ama olmaz yani :) Cocuk forvet, sol acik. Defansla alakasi yok

Belki bilerek yapiyordur Mancini diye dusunmek istiyorum. Arda da 1 sene sag bek olarak oynamisti Manisa'da. Belki bazi seyler kazandirmak istiyordur Mancini Bruma'ya defansif anlamda. Ama olmaz yani :) Cocuk forvet, sol acik. Defansla alakasi yok

Maç öğretilerin sahada uygulanması değil mi?

Tamam saha çok şey öğretir ama adama genelde sahada uygularsın..

Bunun test için saçma olduğunu düşünüyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt