- 9 Ocak 2014
- 33.055
- 9.407
- 1.538
İsim Oğulcan Çağlayanda nerde bilmiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bursa'dan aldığıız golcü bir çocuk vardı patoya benzeyen , neydi ismi??
İsim Oğulcan Çağlayanda nerde bilmiyorum.
Son 2 senedir forum hayvanat bahçesine döndü.Eskiden mantıklık adamlar olurdu.Şimdi herkes sidik yarıştırıp ego tatmin ediyor.
Rahatça transfer konuşamıyor musunuz?
Benden alıntı yapmasan sevinirim.Çünkü forumda ceza almaya en yakın adaylardan biriyim.Anlayacağını umuyorum.
__________Muslera____________
Eboue___Semih__Zouma___Telles
___________Melo____________
Bruma______Selçuk_______Hakan Ç.
__________Sneijder____________
______Drogba veya Burak______
Masallah herkes mourinho olmusMancini nin ısı cidden zor bu ülkede
![]()
Dost acı şöylermiş, malesef bunun tek sebebi adminlerimizin iyi niyeti, yetkilerini kimseyi üzmemek için kullanmak istememeleri. Malesef bu herkese yaptığım yanıma kar kalıyor imajı verip daha da cesaretlendiriyor. Meydan okumalar, erkekleşmeler, rest çekmeler... Kuş resimleri, milletle dalga geçen ironiler... Bu ironiyi anlamayan karşılık veren taraftarlara şaka olduğunu belirtmek yerine dalga boyutunu artırıp tartışmaya karşılık vermeler... Ne bilim eskiden sezai vardı, gerçekten komik diyologlar yaratıyordu. Yapıcı eleştiriler vardı. Bazen bir sayfa uzunluğunda analizler yapılıyodu ama insan gerçekten usanmadan okuyodu.
Adminlerimizi göreve çağırıyoruz, ben dahil hatamız olduğunda kimsenin gözünün yaşına bakmayın. Malesef biz Türk milletiyiz, çekindiğimiz korktuğumuz kurallar olmazsa kendiliğimizden birlikte güzel zaman geçirmeyi beceremiyoruz.
HAYIR BURDA AİLEYİZ, BİRBİRİMİZE YAPTIKLARIMIZI FENERBAHÇELİLER BİZE YAPAMAZ TABİ ANLAYANA...
__________Muslera___________
Tarık___Semih__Vidic___Countrea
____________Melo____________
Bruma______Selçuk_______Olcan A.
___________Sneijder____________
______Drogba veya Burak_________