Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son 2 senedir forum hayvanat bahçesine döndü.Eskiden mantıklık adamlar olurdu.Şimdi herkes sidik yarıştırıp ego tatmin ediyor.

Dost acı şöylermiş, malesef bunun tek sebebi adminlerimizin iyi niyeti, yetkilerini kimseyi üzmemek için kullanmak istememeleri. Malesef bu herkese yaptığım yanıma kar kalıyor imajı verip daha da cesaretlendiriyor. Meydan okumalar, erkekleşmeler, rest çekmeler... Kuş resimleri, milletle dalga geçen ironiler... Bu ironiyi anlamayan karşılık veren taraftarlara şaka olduğunu belirtmek yerine dalga boyutunu artırıp tartışmaya karşılık vermeler... Ne bilim eskiden sezai vardı, gerçekten komik diyologlar yaratıyordu. Yapıcı eleştiriler vardı. Bazen bir sayfa uzunluğunda analizler yapılıyodu ama insan gerçekten usanmadan okuyodu.

Adminlerimizi göreve çağırıyoruz, ben dahil hatamız olduğunda kimsenin gözünün yaşına bakmayın. Malesef biz Türk milletiyiz, çekindiğimiz korktuğumuz kurallar olmazsa kendiliğimizden birlikte güzel zaman geçirmeyi beceremiyoruz.

HAYIR BURDA AİLEYİZ, BİRBİRİMİZE YAPTIKLARIMIZI FENERBAHÇELİLER BİZE YAPAMAZ TABİ ANLAYANA...

Telles olayını bir çözüme bağlasınlar artık . Bu takımını en sorunlu yeri sol bek deniliyor kimsenin o bölgeye transfer yaptiği yok .

GSC Forum eskiden cok daha seviyeliydi. Üyeler arastirma yapardi, yazi yazardi vs.

Simdi 14 yas muhabbeti dönüyor forumda. Herkes biraz daha dikkatli olmali.

Gidin istedigimiz futbolculari arastirin, yazi yazin, kaliteli yorumlar yapin.

Siz kaliteli yorumlar yapin ki, cevaplar da kaliteli olsun.

Üyeler kaliteye ayak uyduruyor ister istemez.

Biraz daha dikkat ve özen

__________Muslera____________

Eboue___Semih__Zouma___Telles

___________Melo____________

Bruma______Selçuk_______Hakan Ç.

__________Sneijder____________

______Drogba veya Burak______

__________Muslera___________

Tarık___Semih__Vidic___Countrea

____________Melo____________

Bruma______Selçuk_______Olcan A.

___________Sneijder____________

______Drogba veya Burak_________

Masallah herkes mourinho olmus :) Mancini nin ısı cidden zor bu ülkede :)

Şurada manciniyi eleştiren 2,3 kişiyi geçmez ki, bence bu kadar az eleştirilmesi çok kötü bir durum.

Kalkmışsın bir iki kişinin eleştirisine dayanarak Manciniyi körü körüne savunuyorsun. Biz sanki istemiyoruz bilmiyoruz savunmayı.

Ben sana söyliyim Galatasarayda teknik adam ve yönetici olmak dünyanın en güzel ve rahat işi. İstediğin kadar hata yap Galatasaray taraftarı görmüyor.

Bu kafayla biz daha çok çekeriz.

Günaydın pofuduklar... Çoluk çocuk dışarı bi zahmet.... Ben geldim... :)

Var mı gelişme? Coentrao geldi mi?

Dost acı şöylermiş, malesef bunun tek sebebi adminlerimizin iyi niyeti, yetkilerini kimseyi üzmemek için kullanmak istememeleri. Malesef bu herkese yaptığım yanıma kar kalıyor imajı verip daha da cesaretlendiriyor. Meydan okumalar, erkekleşmeler, rest çekmeler... Kuş resimleri, milletle dalga geçen ironiler... Bu ironiyi anlamayan karşılık veren taraftarlara şaka olduğunu belirtmek yerine dalga boyutunu artırıp tartışmaya karşılık vermeler... Ne bilim eskiden sezai vardı, gerçekten komik diyologlar yaratıyordu. Yapıcı eleştiriler vardı. Bazen bir sayfa uzunluğunda analizler yapılıyodu ama insan gerçekten usanmadan okuyodu.

Adminlerimizi göreve çağırıyoruz, ben dahil hatamız olduğunda kimsenin gözünün yaşına bakmayın. Malesef biz Türk milletiyiz, çekindiğimiz korktuğumuz kurallar olmazsa kendiliğimizden birlikte güzel zaman geçirmeyi beceremiyoruz.

HAYIR BURDA AİLEYİZ, BİRBİRİMİZE YAPTIKLARIMIZI FENERBAHÇELİLER BİZE YAPAMAZ TABİ ANLAYANA...

Katılıyorum sana Efe kardeşim.Halbuki en ufak hatamızda basıyorlar cezayı.Aynısını bu arkadaşlara da uygularlasalar ortalıkta bişey kalmayacak.

Ya bu Telles konusunu kim neden bu kadar uzatıyor? Para da anlaşılmış, hoca çok istiyor. Dün menajeri de açıklama yapmış, aksaklıklar giderilmiş önümüzdeki hafta resmi imzalar atılıyor dendi.

Hayır kim neden kaşıyor milleti çözebilmiş değilim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt