Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Europe's football fortresses?

_72159983_stadiums-composite.jpg

Nou Camp (Barcelona)

During the 1960s, Barcelona once went 67 league games unbeaten at home. This season, they've won all nine of their home matches, scoring an average of 3.4 goals a game.

Allianz Arena (Bayern Munich)

Bayern are undefeated in their past 21 league matches at home - a run stretching back to October 2012.

Ali Sami Yen (Galatasaray)

In 2001-02, Galatasaray won 25 consecutive home games. Their fans hold the world record for loudest crowd noise.

BBC Sport - Manchester United: Why Old Trafford has lost its fear factor

Transfer planlamasini sezon sonuna gore yapsak elde patlayacak 12 yabancıyla sezon sonu transfer yapamayiz

Discovery cihazımdan gönderildi

Transferden ziyade bizi cok zorlu bir dönem bekliyor acikcasi. Beklentiler yüksek, umarim hayalkirikligi yasamayiz.

Bu saatten sonra oyuncular herseyin farkinda olmali. Ilk lig macindan itibaren final havasina girmeliler.

Ligde 17 final macimiz var, ve neredeyse hepsini kazanmak zorundayiz sampiyon olmak istiyorsak.

Diyelim ki Fenerbahce 4 kere yenildi, 2 kere berabere kaldi. 16 puan eder.

Yani Galatasaray´in 2-3 mactan fazla puan kaybetme lüksü yok. Ve ben Fenerbahce´nin kayiplarini yüksek tuttum.

Nou Camp (Barcelona)

During the 1960s, Barcelona once went 67 league games unbeaten at home. This season, they've won all nine of their home matches, scoring an average of 3.4 goals a game.

Bayern are undefeated in their past 21 league matches at home - a run stretching back to October 2012.

In 2001-02, Galatasaray won 25 consecutive home games. Their fans hold the world record for loudest crowd noise.

BBC'nin Ali Sami Yen'i kale olarak görmesi hoşuma gitti acaba Sami Yen Arena hakkında ne düşünüyorlar

Cumaya kadar bitecekti transfer sözde. Başkan yine kekledi. Ne anlıyor bilmiyorum ama şahsen Cuma gününden beri çok küfür ediyorum

Nou Camp (Barcelona)

Valla Arena bi Sami Yen degil asla olamicak gibi.Nedense stadin yapisindan midir,havasindan midir ses ciksa bile baski olusturulamiyor.Sami Yen'de milletin ayaklari titrerdi vahsi,sert bi havasi vardi simdi daha elit,yumusak bi hava var.

Hani abi bu transferler nerde kaldı..

Daha Dany'i Amrabat'ı yollayamadık yahu..

Bunların biletini çoktan kesecektik 1 ocakta bu adamların işini bitirecektin yahu..

Transfer dönemi içinde adamla konuşulmaya başlanır mı seni istemiyoruz diyerek..

Adam ağırdan alır işte zarar vermeye çalışıyor şerefsizler..

Diyeceksin ya 3 hafta önce ağzınla kuş tutsan kendine takım bul..

NERDE BU İNSANLAR, NERDE BU FORUM AHALİSİ, NERDE BU DEVLET, HULOOOOOOOĞ !! :(

Transfer stratejisine gerçekten sövecem yani..

Senin sol bekin yok Alex'i alırsın kardeşim Hajro'ya dersin bekle..

Bizim önceliğimiz sağ açık mı sol bek mi?

Sol bekimizi Ajax ve Celtic maçında oynatıp ısıtacaktık..

Sen en önemli mevkini en sona atıyosun..

Bu nasıl strateji ya..

Dünya kulübü böyle mi olunuyor?

10 gün bile Telles için çok önemli..

S.A.

Galiba yine bir boş transfer günü geçerecegiz.

Dany ve Amrabat gitmeli.

Telles Belhanda fiyaskosu gibi olmamali.

Türkiye'de kampa tam takım gidilmedikçe oyuncuların performansını verme süreleri uzar abi..

yazık ya . transfer yapmayı geçtim

Şu yektanın bu sezon bu zamana kadar forma bulamaması cok yazık .

türk istiyoruz bende istiyorum kendi elimizdekini mi görmüyoruz .

hiçbir futbolcu kötüde oynasa daimii olmamalı .

Selçuk yerine en az selçuk kadar maç yapmalıydı bu yekta .

tüm yük melo'ya biniyo , kredisi çok çok fazladır tamam eyvallah selçuk sempatizanıyım ama artık yeter yani ayıp yazık günah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt