- 23 Temmuz 2009
- 16.438
- 1.174
- 1.948
%100 böyle olacakOlacak sanırım. Eren 1-2 hafta denenir sonra ne bok olduğu ortaya çıkınca yedek oturur. (Asıl olması gereken yer de kulübedir zaten)
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
%100 böyle olacakOlacak sanırım. Eren 1-2 hafta denenir sonra ne bok olduğu ortaya çıkınca yedek oturur. (Asıl olması gereken yer de kulübedir zaten)
Kendini avutuyorsun sadece. Tabi ki o harcanan paralara insanlar daha iyisini bekleyecek bundan daha normal birsey var mi.
Soygun bu. Resmen komisyon kokuyor transferler. Yabanci siniri kalkmis sen gidiyorsun hala hem yerli aliyorsun hem de ayni yabanci sinirinin oldugu dönemlerdeki gibi fahis fiyatlar ödüyorsun. Hem komisyonumdan olmayim hem de ligimiz disinda oyuncu aramaya cabalamayim diye yapiyorlar bu transferleri.
Cöpe atilan paralar bunlar. Aksini düsünüyorsam cok iyimsersin.
Dursunu başkan yapanların oy verenlerin Galatasaraylılığından şüphe duyuyorum...
Ligi 6. bitiren takımın transferleri
Serdar
Eren
Emrah
Tolga
Leiva (getireceklerini sanmıyorum)
Sağ bek
sanki 30 puan farkla ligi şampiyon bitirdik yapılan takviyelere bakın
Diarra cezasını kendisi ödeyecek biz neden ödeyelim
bize jose angulo lazım,onu boşver
Iyimser ile ne alakasi var? Maliyetlerini kenara birakarak serdar ve eren bizde katki saglar diyorum sen hala komisyon diyorsun.
Almislar iste... Iş'in hep kotu tarafina bakiyorsunuz, biraz da iyi tarafindan bakin, serdar ligimizdeki en iyi yerli stoper, milli takim stoperi ve milli takimda'da iyi performans sergiledi, ornek: hollanda ile oynadigimiz mac.
Eren konusuna gelince pivot alalim diyonuz, hava toplarinda basarili olsun, topu ayaginda tutup takim arkadaslarini rahatlatsin ve son vuruslari iyi olsun diyonuz, hepsine eren'e sahip zaten, ha pardon kasimpasadan geliyor ve yerli ondan dolayi kotu transfer olarak bakin siz
Niasse cikti akhisar dediniz
Lucas cikti sakat dediniz
Tolga cikti bazilari jpk dedi
Simdik de eren'e ayni elestiriler
Bazilari kafasina oyle birsey kurmus ki her mevkiye dunya yildizi alalim bonyi alalim lass'i alalim, keske dediginiz gibi basit olsa.
Ama bu oyunculardan daha iyisi alinabilirdi ona lafim yok, benim tek derdim bazilari her transferi nasil kotuleyebilirim derdinde.
yazık oldu iy golcüydü