Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cavanda'nın linnes yerine takım katılması lağzım Birde Josue gelirse Dzemaıli yerine çok iyi olur
Söylendiği gibi Chedjou gitmek istiyorsa yerinede biri alınabilir veya Denayer kiralanırsa iyi olur

Yeminle 2 aydir belki asporu izlemedim. Simdi bir bakayim dedim olmayan kalitesini iyice batirmis.

Hele simdi konusan eleman lmfao

Adamin adi Serkan Recber? Rustu'nun kardesimi?

Oyleyse klasik Turkiye. Torpil ,
Abi , kardes iliskisi ile ulke yonetiliyor. Sonuc ortada zaten...

Edit: Beynim yandi...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Biride ciksin desin yahu ereni almassak umutla donk ne olucak maaslarini odemicezmi ? Herkes anlasin artik unut donk benzeri oyunculari yollucaksan ustune para vermen lazim

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üstüne para verirsin anlarim ama bütün maaşini değil. Bütün maaşini veriyorsan mal oğlu malsindir. Donkun 2 sene maaşini ödeyecekmişiz:asd22:

Gsstore da yeni formalarda isim seceneklerinde hala Bilal, Denayer ve Jose var.

yönetimin büyük(!) işleri var o tür küçük işlerle uğraşamaz. Alacaksanız alın işte yıldız Jose'nin formasını(yalnız dalgınlıkla mainz forması yollayabilirler)

Levent Nazifoğlu: Lucas Leiva ilgilendiğimiz bir oyuncu. Gelip imza atarsa sürpriz olmaz. Sağ bek gelebilir ama Cavanda ile ilgilenmiyoruz.

Dinleyen varsa sağ bek gelebilir sözünü dedi mi ,bu Ziya ?

Ya bazı yerlerde poldi'yi gönderen temiz kardeşlerimi görüyorum ama onu da gönderirsek , Emrah Podolski'nin yerine oynar derler . Bu kadar saf olmayın, bruma da giderdi de baktılar biraz iyi gidiyor ; belki 6'ya değil 9'a satarız diye reddettiler .

Levent Nazifoğlu: Lucas Leiva ilgilendiğimiz bir oyuncu. Gelip imza atarsa sürpriz olmaz. Sağ bek gelebilir ama Cavanda ile ilgilenmiyoruz.

Dinleyen varsa sağ bek gelebilir sözünü dedi mi ,bu Ziya ?

hiç inanma kardeşim bu adamda traş makinesiymiş daha geçen hafta çok önemli isimler var Türkiye gündeminden dolayı gelmek istemiyorlar filan dedi...

Yeminle 2 aydir belki asporu izlemedim. Simdi bir bakayim dedim olmayan kalitesini iyice batirmis.

Hele simdi konusan eleman lmfao

Adamin adi Serkan Recber? Rustu'nun kardesimi?

Oyleyse klasik Turkiye. Torpil ,
Abi , kardes iliskisi ile ulke yonetiliyor. Sonuc ortada zaten...

Edit: Beynim yandi...

Renktas nerelerdesin sen yav

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Özbek neymiş , ffp için gelmiş. Ya siz Ünal aysal'ı eleştirirken ; donk'a serdara şimdi de Eren'e verdiğiniz paraları görmüyor musunuz. Siz jem gibi , Ünal aysal'ın en kötü transferinden de kötü bir adama para vermediniz mi. Çok yıllık veriyor deyip de her gelene en az yıllık 2 vermiyor musunuz. Özetle Özbek gibi dostum olacağına , Aysal gibi düşmanım olsun .

Beni zaten sinirlendiren "Aysal bunu yaptı Aysal şunu yaptı"deyip daha beterini yapmaları.Yıllık ücretler hala 2 milyon tabanında..Devamlı şekilde TR içinden transfer çabaları..

Levent Nazifoğlu: Eren Derdiyok'tan sonra ikinci bir forvet transferi olma ihtimali düşük. Podolski de var orada oynayabiliyor.

Levent Nazifoğlu: Eren Derdiyok'tan sonra ikinci bir forvet transferi olma ihtimali düşük. Podolski de var orada oynayabiliyor.

kısacası bu sene 3.lüğe oynarız demiş şu sezonda geçen yılki gibi leş ötesi gitsinde ixtir olup gitsinler artık yönetimden..

Forvet transferi bitti gecmis olsun.Umut'un yerine artik Eren bol bol kaçırır

Tolga bizim aradigimiz tarzda bir on libero degil. Gelirse orada mecburiyetten oynar ama daha cok Selcuk a alternatif olur. Diarra, Leiva tarzi bir onlibero sart oyle bir Turk oyuncusu yok cunku alabilecegimiz.

Leiva transferinin olacağını zannetmiyorum.Yonetim nerde komisyon nerde skandal var oraya yoneliyor

Danimarka-İsveç liglerinden uygun fiata stoper bulmak lazım..Denayer de kiralansın..
Eren
Serdar
Stoper
Denayer
Lucas
Forvet

2. forvet mutlaka yapılmalı.Keşe şu 2 Valencia birden alınsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt