Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 89.953
- 48.950
- 4.933
Iyimser ile ne alakasi var? Maliyetlerini kenara birakarak serdar ve eren bizde katki saglar diyorum sen hala komisyon diyorsun.
Almislar iste... Iş'in hep kotu tarafina bakiyorsunuz, biraz da iyi tarafindan bakin, serdar ligimizdeki en iyi yerli stoper, milli takim stoperi ve milli takimda'da iyi performans sergiledi, ornek: hollanda ile oynadigimiz mac.
Eren konusuna gelince pivot alalim diyonuz, hava toplarinda basarili olsun, topu ayaginda tutup takim arkadaslarini rahatlatsin ve son vuruslari iyi olsun diyonuz, hepsine eren'e sahip zaten, ha pardon kasimpasadan geliyor ve yerli ondan dolayi kotu transfer olarak bakin siz
Niasse cikti akhisar dediniz
Lucas cikti sakat dediniz
Tolga cikti bazilari jpk dedi
Simdik de eren'e ayni elestiriler
Bazilari kafasina oyle birsey kurmus ki her mevkiye dunya yildizi alalim bonyi alalim lass'i alalim, keske dediginiz gibi basit olsa.
Ama bu oyunculardan daha iyisi alinabilirdi ona lafim yok, benim tek derdim bazilari her transferi nasil kotuleyebilirim derdinde.
Dalga mı geçiyorsun ya erenin maliyeti sana ilk 1 sene için 6 milyon euro, aynı parayı gidip bony kiralarsın gomez gibi bir adamı da alırsın. Bir oyuncuya ederinden fazla verirsen tabiki kötülenir. Millet saplayacak yer arıyor biz donu indirip önüne doğru koşuyoruz.
Mallığın dik alası bu.
Patonun 3 milyon euro ücretle transfer olduğu dünyada eren yıllığı olan 1.8 milyon euro ile serbest kalmalı. İlla bonservisi ile oyuncu almak zorunda değilsin. Bak marsilyaya gomis gibi adamı kiraladı.
Yöneticilerin amacı iyi transfer falan yapmak değil göz göre göre pislik peşindeler ve biz sadece izliyoruz