Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hani bir.mucize olsa da,Dursun un kafası bozuk saat misali doğruyu gösterse Hem.Lass hem Lucas geliyormuş işte o zaman tek Eren bile yeter hatta yeni bir santrafor alınmasa bile fitim Podolski ve Sinan oynasın Muhammed yedeklesinDiarra için Leiva yı bekletip... bir de sonunda Diarra olmayınca, bir de Leiva resti çekiyor mu ? Kalıyoruz mu Tolga Ciğerci'ye?
Ne trajikomik bir olay olur...
Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk
Diarra gelsin de veriminin kaç yıl olacağı olsun sorun.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-eren
-sneijder
-podolski
-sinan
-bruma
-josue(gelebilir)
bu hücum hattı tek kulvar icin yeterli. gecen sezonun en fazla gol atan 2.takımıydık zaten.
bizim esas sorunumuz müdafa. tempolu-rakibin oyununu bozan bir önlibero ile kesici bir stoper lazım.
Aynen.
Takim "bana adam gibi stoper , adam gibi sag bek alin ulaaaaaannn" diye bas bas bagiriyor!
Leiva , eren bizim o bilgelerdeki sorunlari azaltacaktir.
Ama stoper ve sag bek yok takimda.
Futbol Leaks @FutbolLeaks
Galatasaray kulübü Lucas Leiva'yı son alternatif olarak düşünüyor. Orta saha için 1 numaralı aday Lassana Diarra oldu.
Futbol Leaks @FutbolLeaks
Paris'te bugün avukatlarla buluşuldu. Transferinden doğabilecek sorunların Galatasaray'ı etkileyip etkilemeyeceği araştırılıyor.
Leiva = 3 m euro(bonservis) + 2.7 m euro x 3 = 8.1 m euro = 11.1 m euro
Lass Diarra = 5 m euro x 2 = 10 m euro
Bu işin sonunda ikisinden de olmayalım da gerisi mühim değil![]()
Diarra için Leiva yı bekletip... bir de sonunda Diarra olmayınca, bir de Leiva resti çekiyor mu ? Kalıyoruz mu Tolga Ciğerci'ye?
Ne trajikomik bir olay olur...
Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk
lucas ne oldu kesin geliyor mu?
Valla isin icinde dursun varsa ne eren ne leiva icin kesin demem ben.
Leiva gelmicek durusunda leivayı alıcak çap yok eğerki Leiva alınmaz tolga alınırsa yedi sülalesine söverim bu sefer yeter kardeşim bu kadar öküz olunmaz yolla donku katara yolla umutu a2 ye olcanla beraber en ağır idmanlara yaptır sözleşmesi bitene kadar hayatını karart ikisininde hiçbir kulübe de verme futbol hayatı bitsin ikisinde sonra git 2 milyon kiralama 6 da opsiyon baloyu kirala orta sahaya leiva stoperede caceres al sakat ama iyileşince kullanırız idare ederiz düzelene kadar sağ bekede yaraouba cissako al yaş gbi kadro maksimum maliyet 10 milyonu geçmez bunu yapmak çokmu zor yahu taraftarında mutlu olur sende
Muslera
Yaraouba chedjou caceres Carol
Leiva
Selçuk sneijder
Podolski balotelli bruma
Çokmu zor bence hayır ama vizyonlu yönetici varmı oda hayır o yüzden helak ol dursun allah belanı versin
balotelli, adriano gibi olur.
futbol hayatı yakında biter.
gidenler: Dzemaili,olcan,umut,tarık,donk,endoğan
gelenler:josue,eren,lucas,tolga, forvet, sol bek
umarım böyle olur.Diarra'yı yazmamamın sebebi o tür dava olaylarında biz kaybetmekte uzmanız o riski almak saçmalık olur.
selcuk-hamit-donk-dzemali bize yeter deyip ortasaha aldırmayacak die korkmaya basladım acıkcası![]()