- 29 Ocak 2011
- 47.650
- 19.514
- 2.898
EeeBugün 2 gol atmis![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
EeeBugün 2 gol atmis![]()
Valla renktaş Dursun'u düşününce Florya'dan içeri girmeden oyuncu inanmam. Dursun sonuçta.Leiva çok kral transfer oldu,hele Özbek'i düşününce messi vari oldu benim için
Sent from my iPhone using Tapatalk
kadro çok iyiJuventus maciydi sanirim.
![]()
Onu bırakta tolga ciğerci gelmiş dediğin kadar kötümü bu arkadaş xDBilmiyorum belki o yüzden rüzgar esmistir dedim.
Juventus maciydi sanirim.
![]()
Onu bırakta tolga ciğerci gelmiş dediğin kadar kötümü bu arkadaş xD
Cavanda + Josue yalnız cuuuukk diye oturur ha bir de takasla yapabilirlerse orkan da güzel transfer olurley:
Reyis geç bunları leiva yerine gelmicek bence oyuncu iyimi olcay gibi vasataltı veli gibi çöp gurbetçilerin iş yaptığı ligde fark yaratamazmı? Gladbach da filan çok kötü demiştin.Ya ben kötü demiyorum ki, gereksiz diyorum. Bize ilk olarak defansif orta saha lazim, önce orayi halledelim de sonra ne halt yiyorlarsa yesinler zaten.
Bir de niye hala yerli oyuncular pesinde kosuyoruz anlamak mümkün degil, yabanci siniri kalksin diye kicimizi yirttik neredeyse ama yeni kuraldan en az faydalanan takim biziz.
Hadi yerli alsan ucuza alsan neyse de hala adamlara fahis fiyatlar ödüyoruz bu ortamda.
Ya ben kötü demiyorum ki, gereksiz diyorum. Bize ilk olarak defansif orta saha lazim, önce orayi halledelim de sonra ne halt yiyorlarsa yesinler zaten.
Bir de niye hala yerli oyuncular pesinde kosuyoruz anlamak mümkün degil, yabanci siniri kalksin diye kicimizi yirttik neredeyse ama yeni kuraldan en az faydalanan takim biziz.
Hadi yerli alsan ucuza alsan neyse de hala adamlara fahis fiyatlar ödüyoruz bu ortamda.
Cavanda içimize oturur anca.
Reyis geç bunları leiva yerine gelmicek bence oyuncu iyimi olcay gibi vasataltı veli gibi çöp gurbetçilerin iş yaptığı ligde fark yaratamazmı? Gladbach da filan çok kötü demiştin.![]()
mümin sakatEren Derdiyok - Sakatlık gecmişi | Transfermarkt
Tolga Cigerci - Sakatlık gecmişi | Transfermarkt
adamlar 1 kere kötü sezon geçirmiş sakatlık açısından,ama müzmin sakat yersen...
Zırt pırt sakatlanıp nasıl düzenli oynamayı planlıyormuş acabaYaratmasina yaratir zaten. Bundesliga da biraz is görmüs adam bizde ligde bariz fark yaratir zaten. Tabi Tunay gibi Sercan Sararer gibi cöpler degil. Gladbach da gercekten cok kötüydü ama simdi Berlin de biraz toparladi yine ama iste zirt pirt sakatlaniyor hirbo. Ayni sakatliklar da degil hep degisik degisik yerlerden sakatlaniyorEn son ayak parmagi mi ne kirilmisti.
Vallah bence 1 Milyona aliniyorsa gelsin yoksa hic gerek yok, adamin seneye kontrati bitiyor. Berlin uzatmak istiyor aslinda da ama Tolga daha fazla oynayabilecegim bir yere gitmek istiyorum demis. Tabi bizde bunu gerceklestirebilecegini düsünüyorsa helal vallah cocuk optimist![]()