Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saat 05:43 aklimizda Galatasaray.. sonra dursun aklima geliyor ve basiyorum kufuru mk gazetesi. Lass veya Leiva'da mutlak birini almamiz lagzim, Eren disinda bir santrafor daha sart + sagbek + 1 kanat

Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk

gsyı bu kadar dusunmeyın yav

Eren
Leiva
Ciğerci
Isla
Niasse
Josue
Denayer transferlerini yapmak hiç de zor değil ama bizim yönetim transfer özürlü olduğu için böyle bir yoğunluğu kesinlikle bir dönemde idare edemez.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Eren
Leiva
Ciğerci
Isla
Niasse
Josue
Denayer transferlerini yapmak hiç de zor değil ama bizim yönetim transfer özürlü olduğu için böyle bir yoğunluğu kesinlikle bir dönemde idare edemez.

Sent from my iPhone using Tapatalk

nasıl zor degil. avrupa'dan gelir-gider dengesizliği yüzünden ihraç olduk.

bu adamları almak icin net bunlar kadar topcu yollaman lazım.

umut-dzemali-chedjou-olcan-tarık 5'lisi net olarak gitmeli.

bjk'nin elinden vida'yı kaparsak savunma beton olur.

gönder chedjou'yu al vida'yı işte.

Vida çok iyi. Bizim takımlardan önce daha iyi talipleri vardır diye düşünüyorum. Türkiye ye gelmez

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sağ bek çok abartılıyor, Linnes üstüne düşülmeli en az devre arasına kadar oynamalı, sanki Linnes oynasa şampiyonluk kaybedilecek gibi, orta düzey oynasa bile bu sene idare eder.Sabri ile değişikli oynar.

Sağ bek çok abartılıyor, Linnes üstüne düşülmeli en az devre arasına kadar oynamalı, sanki Linnes oynasa şampiyonluk kaybedilecek gibi, orta düzey oynasa bile bu sene idare eder.Sabri ile değişikli oynar.

sabri'yi kesebilecek bir bek degil. insallah üzerine koyar ne dielim.

bizim önlibero ve stopere sağlam birer adam almamız şart.

chedjou avrupanın en rezalet stoperlerinden birisi.

esas mevkisi sağ bek olan oyuncunun performansını beğenmiyoruz onu sol bek'e altenatif düşünüyoruz ve kalkıp sağ bek arıyoruz. KOMİK
sol bek alternatifi yok önce onu almalıyız

Biz Chirichesi kiralamamiz lazım

Adam geçen sezon doğru dürüst mac oynamadı

Onu isteyen de yok (benim bildiğim kadarıyla).

Edit: Beşiktaş istiyor. Napoli calciomercato Besiktas - Chiriches toccata e fuga

Kendisi taş gibi stoper. Rahat müdahale ediyor, aldığı her topu 180 metre öne atmak yerine oyunu dağıtmaya çalışıyor. Gerektiğinde sert, iyi tackle yapıyor, hızlı, man marking iyi. Turnuvada gayet iyiydi

Son düzenleme:
Ya burak satildigindan beri 1 forvetimiz bile yok.

Onca ay gecti. 4 agustos oldu. Kasimpasadan ereni hala alamamis kepce kulaklidan 4-5 transfer bekliyorsunuz.

Bu oyunculari 10 yil kalsa alamaz capsiz, serefsiz!!

Ya burak satildigindan beri 1 forvetimiz bile yok.

Onca ay gecti. 4 agustos oldu. Kasimpasadan ereni hala alamamis kepce kulaklidan 4-5 transfer bekliyorsunuz.

Bu oyunculari 10 yil kalsa alamaz capsiz, serefsiz!!

sizi bilmem ama ben burak'ı bizim takımın forveti olarak hiç görmedim. Taraftara elini kolunu sallayıp atar yapan ergendi benim için.

o transferin dönme ihtimali yok renktaş takas olmazsa 6 milyon bayarız ne olacak zengin kulübüz:38573:

abi aday kalmadı.

kruse gitti-bony zaten hayaldi-dost icin 8 istiyorlar.

niasse desen tipik st degil

4m euro'ya bitirsinler işte. basından beri veto etmeme rağmen artık yok diyemiyorum. zaman tükeniyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt