Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi aday kalmadı.

kruse gitti-bony zaten hayaldi-dost icin 8 istiyorlar.

niasse desen tipik st degil

4m euro'ya bitirsinler işte. basından beri veto etmeme rağmen artık yok diyemiyorum. zaman tükeniyor.

kupa maçına bile yetişmeyebilir. daha önce de demiştim Eren transferine karşı değilim ama 4 milyon verip almak ahmaklıktır.

bu takımın hücum sikintisi yoktu zaten.ileride bir adet kazmator vardı ve göz zevkimizin icine ziciyorudu.sükür ki sayin imparator rikerink koydu g.tüne tekmügü.

eren son derece isabetli bi transfer.leiva da gelirse abbasdan beklenmicek derecede makul hamleler olur.

1276362_1c994de53d336b7d84ba889c46816db2.jpg
2008de adnan polat vermiş erene...

________________Muslera______________
_Linnes__Chedjou_____Serdar____Carole__
__________Lucas_____Selcuk___________
_Bruma_______Sneijder_____Sinan (Poldi)_
_____________E.Derdiyok_______________

Süper Kupa macina böyle cikabiliriz

________________Muslera______________
_Linnes__Chedjou_____Serdar____Carole__
__________Lucas_____Selcuk___________
_Bruma_______Sneijder_____Sinan (Poldi)_
_____________E.Derdiyok_______________

Süper Kupa macina böyle cikabiliriz

renktaş bruma sağ kanatta hiç oynayamıyor. onun yeri sol ve bruma form yakalamışken solda başka birini oynatmak büyük yanlış olur.

yattımı transfer ne oldu? korkutmayın beni.

Haberim yok ama kap bildiriminden kac gun gecti hala yok.

Kan gele gele transfer yapiyoruz veya yapamiyoruz yine ayni ffp kiskacindaki trabzon resmen yeniden takim kurarken!!

Biktim bu cibiliyetsizden , secilip baskan koltuguna oturtuldugun gune lanet olsun!

Umut çapsızının rütbesi sökülerek 9 numero Eren'e verilmelidir.

Yalnız van der wiel ve skertel'i biz alsaydık taş gibi defansımız olurdu.Çok yazık oldu teklif yapsaydık fb yerine bizi tercih etmeleri kesindi.Rikering,sneijder,lucas leiva ve tabiki Galatasaray markası bize gelmeleri için büyük etkendi.

Eren bugün sağlık kontrolünden geçip açıklanır telaş yapmayın. (duyum değil duyumcu değilim, sadece olanlara göre yorum yapıyorum.)

kasimpasa dan yahut bursadan bi ön libero aliriz.abbas ve meymenetsiz kardesi parayi vurucak diye rezil rüsva edildi koca kulüp.abv hirsizlar

en olması gereken adamı almayı beceremedi kirolar.neyleyim ben simdi cigerciyi kebabciyi.leiva lazimdi yazik oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt