- 2 Temmuz 2011
- 140.157
- 60.239
- 5.628
Ziynet Sali Feat. Ozan Doğulu - Yağmur 216 by RadyoDEVA | Radyo DEVA | Free Listening on SoundCloud yeni servis edildi. ahahahhaa iyce arabeke bağladı pop müzik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Leiva gelirse ilk 11 çıkması için en iyi ihtimal eylül ayının sonları.
O zamana kadar 1 süper kupa ve en az 5 lig maçı geçmiş olur.
Liberosuz çıkacağımız 5 lig maçından 8 puan bile çıkaramayız ve birden bire kendimizi 5.sırada buluruz.
Zaten forvette yok
Velhasıl sampiyonluk yine hayal oldu geçmiş olsun.
Bu sezon artık tek derdim serdar ve eren gibi çöplerin alınmaması ve dursunun defolmasi
Helak OL DURSUN!
Taffarel: "Leiva'ya İstanbul hakkında olumlu bilgiler verdim. Bana, 'Kariyerime senin gibi Galatasaray'da devam edeceğim' dedi." (Hürriyet)
Taffarel: "Leiva'ya İstanbul hakkında olumlu bilgiler verdim. Bana, 'Kariyerime senin gibi Galatasaray'da devam edeceğim' dedi." (Hürriyet)
Renktaş1 hafta önce sakatlanmis en az 1 ay sakat dediler.kaç ay sakat bu adam renktaş?
biri su cocugu durdursun.söyledigi hicbir topcu gelmiyor.kuruttu takımı.yasin ve arda renkdaslarimizin dedigi kdar var harbiden.konusmiyim diyodum ama artik dayanamiyorum.düs su takımın yakasından cocuk
Mourinho "bir oyuncu daha transfer etmek istiyoruz , biliyorsunuz 31 Agustosa kadar zamanimiz var ama ben transferin ligin baslamasina kadar bitmesini istiyorum" demis.
Pogba transferini sonuna kadar zorlayacaklar herhalde.
dün veda yemeği vardıYakin cevresine mi söylemis bunu, yoksa Ali Naci neresinden uydurmus?![]()
Renktaş1 hafta önce sakatlanmis en az 1 ay sakat dediler.
Daha bu herife kondisyon yüklenecek.
Kendine gelmesi beklenecek filan. Eylül ayının sonuna doğru anca forma giyer.
Zaten bu adam ortasahada selçuk ile yanyana 3 maça çıksın 4.maç baldırı filan atar 2 ayda ordan gider.
Bizim en az 2 tane çift yönlü zenci ortasaha bulmamız lazım ve biri kesinlikle 24 yaşını geçmemiş olmalı.
Helak OL DURSUN!
Adamlar 800kye sattılar, +100m avroya geri alacaklar muhtemelen