Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Leiva gelirse ilk 11 çıkması için en iyi ihtimal eylül ayının sonları.

O zamana kadar 1 süper kupa ve en az 5 lig maçı geçmiş olur.

Liberosuz çıkacağımız 5 lig maçından 8 puan bile çıkaramayız ve birden bire kendimizi 5.sırada buluruz.
Zaten forvette yok

Velhasıl sampiyonluk yine hayal oldu geçmiş olsun.

Bu sezon artık tek derdim serdar ve eren gibi çöplerin alınmaması ve dursunun defolmasi

Helak OL DURSUN!

kaç ay sakat bu adam renktaş?

biri su cocugu durdursun.söyledigi hicbir topcu gelmiyor.kuruttu takımı.yasin ve arda renkdaslarimizin dedigi kdar var harbiden.konusmiyim diyodum ama artik dayanamiyorum.düs su takımın yakasından cocuk

Taffarel: "Leiva'ya İstanbul hakkında olumlu bilgiler verdim. Bana, 'Kariyerime senin gibi Galatasaray'da devam edeceğim' dedi." (Hürriyet)

Mourinho "bir oyuncu daha transfer etmek istiyoruz , biliyorsunuz 31 Agustosa kadar zamanimiz var ama ben transferin ligin baslamasina kadar bitmesini istiyorum" demis.

Pogba transferini sonuna kadar zorlayacaklar herhalde.

Olm ne istiyorsunuz çocuktan kendince takılıyor bir şeyler paylaşıyor. Takıntı haline getirdiniz şu çocuğu

O degilde bu fenev ne Kadar ezik bir takim lan. Hahahahahahah

kaç ay sakat bu adam renktaş?
Renktaş1 hafta önce sakatlanmis en az 1 ay sakat dediler.
Daha bu herife kondisyon yüklenecek.
Kendine gelmesi beklenecek filan. Eylül ayının sonuna doğru anca forma giyer.

Zaten bu adam ortasahada selçuk ile yanyana 3 maça çıksın 4.maç baldırı filan atar 2 ayda ordan gider.

Bizim en az 2 tane çift yönlü zenci ortasaha bulmamız lazım ve biri kesinlikle 24 yaşını geçmemiş olmalı.

Helak OL DURSUN!

Cocuk en azindan umut satiyor taraftara. Sergen olmasa burada kus ötmez, resmen cöl gibi olur susuz ve sessiz.

Mourinho "bir oyuncu daha transfer etmek istiyoruz , biliyorsunuz 31 Agustosa kadar zamanimiz var ama ben transferin ligin baslamasina kadar bitmesini istiyorum" demis.

Pogba transferini sonuna kadar zorlayacaklar herhalde.

Adamlar 800kye sattılar, +100m avroya geri alacaklar muhtemelen

Renktaş1 hafta önce sakatlanmis en az 1 ay sakat dediler.
Daha bu herife kondisyon yüklenecek.
Kendine gelmesi beklenecek filan. Eylül ayının sonuna doğru anca forma giyer.

Zaten bu adam ortasahada selçuk ile yanyana 3 maça çıksın 4.maç baldırı filan atar 2 ayda ordan gider.

Bizim en az 2 tane çift yönlü zenci ortasaha bulmamız lazım ve biri kesinlikle 24 yaşını geçmemiş olmalı.

Helak OL DURSUN!

aga fransada yokmu söyle tempolu bir zenci.

1 ay sakat ise ugrasmaya gerek yok. dedigin gibi ne ara form tutacak?

merkez zencilerden sorulur, hala daha 29-30 yasındaki sakat adamlardan medet arıyoz.

şimdi benim işime dönmem lazım.hadi eyvallah

şu bayern iyi transfer yapıp maç kazanıyor diye taraftarı olan muhterem şahıs nerede ya bak Real çakmış takımına sormak istiyorum şimdi kimi tutacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt