- 12 Haziran 2013
- 9.980
- 6.042
- 1.843
Ne güzel yerden havadan top kazaniyor. Hücumda gol atmasada olur. Gerçi bizim ligde 2-3 gol atar.
bence de kesin gol atar bizim ligde. Ama bu istatistikler troll olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne güzel yerden havadan top kazaniyor. Hücumda gol atmasada olur. Gerçi bizim ligde 2-3 gol atar.
[FONT="]galatasaray'ın aradığı ideal box to box'tır. savunma iyi, pozisyon bilgisi yüksek, gözü kara, seri ve hızlı, atak, aynı zamanda yaratıcı. henüz kimse keşfetmemişken imzayı attırmalılar. birkaç seneye kalmaz 20 milyona okuturuz.[/FONT]
quakerboy kim ? O can alıcı soruyu soracam. Güvenilir mi ?![]()
hiç bir fikrim yok ama rererara da yazdıkları çok tutuluyor. Valencia içinde bunu yazmış
sağ bek için adaylardan bir tanesi. riekernik alınmasını özellikle yönetimden istemiş. ancak m.united'daki geleceği belirsiz ve maliyeti yüksek.
büdüt : çok mesaj geldiğinden buraya yazayım. transferi için çalışma olduğunu aktarmak istedim fakat transferini pek ihtimal dahilinde görmüyorum.
![]()
![]()
(quakerboy - 4 ağustos 2016 10:38 ~ 10:55)![]()
quakerboy =kekerboy=kekliyo biziquakerboy kim ? O can alıcı soruyu soracam. Güvenilir mi ?![]()
bizde adriano mu var xD sabri ve linnes bi gökhan gönül etmez xDYanliz Besiktas'ta fena sicti simdilik transfer konusunda.
Bilmiyorum ne dusunuyorlar ama bu kadro ile sl'de mutlu son duragi olurlar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Valencia sağ açık değil miydi ? Ne ara sağ bek oldu bizde kanatta da çok iş yapar
quakerboy =kekerboy=kekliyo bizi
Maç başı ortalama kaç km koştuklarını gösterse merak ediyorum Lucas ne kadar koşmuşVerilere gore katkida atibayi katlamis
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:red:beşiktaş beeeee xD arsenali nerdeyse eliyodu ,liverpolu yendi be xD yürü be kara kartal #gururlanalım bizde süper kupa be beşiktaş beeee cenk tosun beee xD
80-85 arası atarız. kac yeriz kestiremiyorum.
daldan dala daldan dala dal dalDeğişik bi bakış açısı![]()
beşiktaşi gömeyim istiyosan