Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
quakerboy kim ? O can alıcı soruyu soracam. Güvenilir mi ? :D

hiç bir fikrim yok ama rererara da yazdıkları çok tutuluyor. Valencia içinde bunu yazmış

sağ bek için adaylardan bir tanesi. riekernik alınmasını özellikle yönetimden istemiş. ancak m.united'daki geleceği belirsiz ve maliyeti yüksek.

büdüt : çok mesaj geldiğinden buraya yazayım. transferi için çalışma olduğunu aktarmak istedim fakat transferini pek ihtimal dahilinde görmüyorum.
yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png
(quakerboy - 4 ağustos 2016 10:38 ~ 10:55)
​

hiç bir fikrim yok ama rererara da yazdıkları çok tutuluyor. Valencia içinde bunu yazmış

sağ bek için adaylardan bir tanesi. riekernik alınmasını özellikle yönetimden istemiş. ancak m.united'daki geleceği belirsiz ve maliyeti yüksek.

büdüt : çok mesaj geldiğinden buraya yazayım. transferi için çalışma olduğunu aktarmak istedim fakat transferini pek ihtimal dahilinde görmüyorum.
yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png
(quakerboy - 4 ağustos 2016 10:38 ~ 10:55)
​

Hadi bakalım takip edelim bi

Valencia sağ açık değil miydi ? Ne ara sağ bek oldu bizde kanatta da çok iş yapar

Muslera
Denayer..Chedjou..Hakan..Carole
Leiva..Selçuk
Podolski..Sneijder..Bruma
Eren

Cenk
Linnes..Semih..Serdar..Emrah
Hamit..Tolga..Dzemaili
Sinan..Niasse..Yasin

Son düzenleme:
beşiktaş beeeee xD arsenali nerdeyse eliyodu ,liverpolu yendi be xD yürü be kara kartal #gururlanalım bizde süper kupa be beşiktaş beeee cenk tosun beee xD

Besiktas Gomez'i ikna eder ve iyi stoper ve Sosa tarzı bir isim bulursa is yapar.

Tabi kaleci performansı önemli.

-------------------------------Fabricio----------------------------------

-Gokhan--------Rhodolfo-------Mathieu---------Adriano-

---------------------Atiba------------------Tolgay--------------------

-Quaresma-----------------Oguzhan------------Transfer----

-----------------------------------Gomez--------------------------------

Bunlar olmazsa nal toparlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt